Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:55

22
مرداد
دست‌پیچ نان لواش

دست‌پیچ نان لواش

تخم‌مرغ، پيازچه، سير و تره‌فرنگي را نگيني خرد كنيد. ماست، نمك، فلفل و پنيرخامه‌اي را با هم مخلوط كرده و همراه با تن‌ماهي در مواد بالا بريزيد. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمي هم زده و نيم‌ساعت مواد را استراحت دهيد.

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ آب‌پز.............2 عدد

دم پيازچه...............5 عدد

سيرتازه...............1 عدد

تره‌فرنگي................1 عدد

ماست‌خامه‌اي................2 پيمانه

نمك، فلفل...............به ميزان لازم

پنيرخامه‌اي................2 قاشق سوپخوري

كنسرو ماهي كيلكا يا تن‌ماهي...............1 عدد

نان لواش.................3 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ، پيازچه، سير و تره‌فرنگي را نگيني خرد كنيد. ماست، نمك، فلفل و پنيرخامه‌اي را با هم مخلوط كرده و همراه با تن‌ماهي در مواد بالا بريزيد. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمي هم زده و  نيم‌ساعت مواد را استراحت دهيد. نان‌لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد. مواد را روي نان ريخته و كره آب‌شده را روي نان بكشيد و نان را رول كنيد. رولت را در فويل پيچيده و نيم‌ساعت كنار بگذاريد، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، تخم‌مرغ، دست پیچ، طرز تهیه دست پیچ تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز