مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ آبپز.............2 عدد
دم پيازچه...............5 عدد
سيرتازه...............1 عدد
ترهفرنگي................1 عدد
ماستخامهاي................2 پيمانه
نمك، فلفل...............به ميزان لازم
پنيرخامهاي................2 قاشق سوپخوري
كنسرو ماهي كيلكا يا تنماهي...............1 عدد
نان لواش.................3 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ
روشتهیه
تخممرغ، پيازچه، سير و ترهفرنگي را نگيني خرد كنيد. ماست، نمك، فلفل و پنيرخامهاي را با هم مخلوط كرده و همراه با تنماهي در مواد بالا بريزيد. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمي هم زده و نيمساعت مواد را استراحت دهيد. نانلواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد. مواد را روي نان ريخته و كره آبشده را روي نان بكشيد و نان را رول كنيد. رولت را در فويل پيچيده و نيمساعت كنار بگذاريد، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد.