Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:36

21
مرداد
خورش آلو اسفناج با مایکروویو

خورش آلو اسفناج با مایکروویو

آلو را بشوييد و از 2 ساعت قبل خيس كنيد. اسفناج را بعد از تميز كردن درشت خرد كنيد و آن را آغشته به روغن كنيد سپس داخل ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد

مواد لازم

آلوخورشي..................150 گرم(1 پيمانه)

اسفناج................1 كيلو

روغن مايع....................2 تا 3 قاشق سوپخوري

سينة مرغ.................2 عدد(750 گرم)

نمك، فلفل، ادويه................... به ميزان لازم

پيازداغ................2 قاشق سوپخوري

آب.................يك‌دوم پيمانه

شكر.................2 قاشق سوپخوري

آب‌ليمو.....................1 قاشق سوپخوري

محلول زعفران...................2 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

 

روش‌تهیه

آلو را بشوييد و از 2 ساعت قبل خيس كنيد. اسفناج را بعد از تميز كردن درشت خرد كنيد و آن را آغشته به روغن كنيد سپس داخل ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد سپس مرغ خرد شده را به همراه نمك، فلفل، ادويه، پيازداغ و يك‌دوم از آب به اسفناج اضافه كنيد و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 درصد حداكثر در دستگاه بگذاريد سپس آلو را همراه آب به خورش اضافه كنيد و مجدداً  ظرف را به مدت 15 تا 20 دقيقه با قدرت 80 درصد متوسط بالا در مايكروويو قرار دهيد تا خورش جا بيافتد. 5 دقيقه به اتمام زمان پخت خورش را هم زده در آن را برداريد. شكر، آب‌ليمو و زعفران را به آن اضافه كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، خورشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 168 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز