مواد لازم
آلوخورشي..................150 گرم(1 پيمانه)
اسفناج................1 كيلو
روغن مايع....................2 تا 3 قاشق سوپخوري
سينة مرغ.................2 عدد(750 گرم)
نمك، فلفل، ادويه................... به ميزان لازم
پيازداغ................2 قاشق سوپخوري
آب.................يكدوم پيمانه
شكر.................2 قاشق سوپخوري
آبليمو.....................1 قاشق سوپخوري
محلول زعفران...................2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
روشتهیه
آلو را بشوييد و از 2 ساعت قبل خيس كنيد. اسفناج را بعد از تميز كردن درشت خرد كنيد و آن را آغشته به روغن كنيد سپس داخل ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد سپس مرغ خرد شده را به همراه نمك، فلفل، ادويه، پيازداغ و يكدوم از آب به اسفناج اضافه كنيد و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 درصد حداكثر در دستگاه بگذاريد سپس آلو را همراه آب به خورش اضافه كنيد و مجدداً ظرف را به مدت 15 تا 20 دقيقه با قدرت 80 درصد متوسط بالا در مايكروويو قرار دهيد تا خورش جا بيافتد. 5 دقيقه به اتمام زمان پخت خورش را هم زده در آن را برداريد. شكر، آبليمو و زعفران را به آن اضافه كنيد.