مواد لازم برای 6 نفر
بادنجان متوسط......................2 عدد
سيبزميني متوسط..................2 عدد
لوبيا سبز خرد شده...................... 1 ليوان
شبت (شوید).......................نيمكيلو
نخودفرنگي........................1 ليوان
پياز متوسط...................2 عدد
نمك، فلفل سياه يا قرمز...................مقداري
برنج...................1 كيلو
كره، زعفران.......................به ميزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
شویدپلو با نخودفرنگی + طرز تهیه
روشتهیه
ابتدا بادنجان، سيبزميني و لوبيا سبز را به طول يكسان (مستطيل شكل) خرد كرده سپس هر كدام را جداگانه تفت دهيد. شبت را نيز خرد كرده تفت دهيد. نخود فرنگي را نيز به مواد اضافه كنيد. بعد از سرخ شدن، تمام سبزيجات را با پياز سرخ شده مخلوط كرده كمي نمك و فلفل بزنيد و هنگام دم كردن لابه لاي برنج سبزيجات مخلوط شده را اضافه كنيد. در آخر تكههاي كره و زعفران دم كرده را اضافه كنيد و بگذاريد دم بكشد. بعد از دم كشيدن پلو را در ديس كشيده زعفران و كمي كره ريخته و سرو كنيد.