Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:33

27
تیر
کاسرول گوشت

کاسرول گوشت

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. پیاز را 3 دقیقه در آن تفت دهید. آنگاه سیر را بیفزایید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. حالا استیک را اضافه کنید، تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن زیتون................1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده...................1 عدد کوچک

سیر له کرده..................1 حبه

استیک بدون چربی خرد کرده.................115 گرم

هویج خرد کرده....................1 عدد درشت

سیب‌زمینی خرد کرده......................1 عدد درشت

زردآلوی خشک خرد کرده.................3 عدد

پوره گوجه‌فرنگی...................150 میلی‌لیتر

آب مرغ یا سبزیجات یا آب.................... 250 - 200 میلی‌لیتر

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاسرول سوسیس

 

طرز تهیه

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. پیاز را 3 دقیقه در آن تفت دهید. آنگاه سیر را بیفزایید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. حالا استیک را اضافه کنید، تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. اکنون هویج، سیب‌زمینی و زردآلوی خشک را بیفزایید و پوره گوجه‌فرنگی و آب مرغ یا سبزیجات یا آب را روی آن بریزید و آن را به جوش بیاورید. خوب هم بزنید و حدود یک ساعت صبر کنید تا به آرامی بپزد و گوشت نرم شود. در صورت تمایل، مقدار بیشتری آب بیفزایید و گاهی هم بزنید. بعد از کمی خنک شدن، در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید.

بیشتربخوانید:

کاسرول لیمو و سیب‌زمینی

خوراك کاسرول برنج و عدس

 

 

 

برچسب ها: روغن زیتون، آموزش آشپزی، سیر، استیک، آب مرغ، طرز تهیه تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز