خوراك کاسرول برنج و عدس
مواد لازم برای 4 نفر :
عدس (دال عدس) ................................۲٠٠ گرم
برنج ......................................................۵٠ گرم
ترهفرنگی ................................................۱ عدد
سیر.........................................................۲ حبه
گوجهفرنگی .........................................۴٠٠ گرم
بادام زمینی.............................................۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل...............................................۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا...........................................۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز ................................۱ عدد
گلکلم سبز ....................................۱٠٠ گرم
ذرت خوشهای ....................................۸ عدد
لوبیا سبز ........................................۵٠ گرم
ریحان تازهی خرد شده........................۱ قاشق غذاخوری
نمك ..............................................به میزان لازم
آب ..............................................۱۵٠ میلیلیتر
عدس و برنج خیس شده را حدود ۲٠ دقیقه در آب بپزید. سپس ترهفرنگی، سیر، گوجهفرنگی، پودر فلفل، بادام زمینی،گرام ماسالا، فلفل دلمهای، گلکلم سبز، ذرت خوشهای و لوبیاسبز را اضافه کنید. سپس مخلوط را جوشانده و بعد حرارت را کم کنید. حدود ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا تمام سبزیجات ترد شوند. بعد ریحان خرد شده را افزوده و در انتها نمك را اضافه کنید. اكنون غذا آماده سرو است.