Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:42

29
فروردین
خوراك کاسرول برنج و عدس

خوراك کاسرول برنج و عدس

طرز تهیه خوراك کاسرول برنج و عدس

خوراك کاسرول برنج و عدس

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

عدس (دال عدس)  ................................۲٠٠ گرم

برنج ......................................................۵٠ گرم

تره‌فرنگی  ................................................۱ عدد

سیر.........................................................۲ حبه

گوجه‌فرنگی .........................................۴٠٠ گرم

بادام زمینی.............................................۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل...............................................۱ قاشق چایخوری

گرام ماسالا...........................................۱ قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز ................................۱ عدد

گل‌کلم سبز ....................................۱٠٠ گرم

ذرت خوشه‌ای ....................................۸ عدد

لوبیا سبز ........................................۵٠ گرم

ریحان تازه‌ی خرد شده........................۱ قاشق غذاخوری

نمك  ..............................................به میزان لازم

آب ..............................................۱۵٠ میلی‌لیتر

 

عدس و برنج خیس شده را حدود ۲٠ دقیقه در آ‌ب بپزید. سپس تره‌فرنگی، سیر، گوجه‌فرنگی، پودر فلفل، بادام زمینی،گرام ماسالا، فلفل دلمه‌ای، گل‌کلم سبز، ذرت خوشه‌ای و لوبیاسبز را اضافه کنید. سپس مخلوط را جوشانده و بعد حرارت را کم کنید. حدود ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا تمام سبزیجات ترد شوند. بعد ریحان خرد شده را افزوده و در انتها نمك را اضافه کنید. اكنون غذا آ‌ماده سرو است.

برچسب ها: عدس، لوبیا سبز، بادام زمینی، دال عدس، گوجه‌فرنگی، ریحان، تره‌فرنگی، خوراك کاسرول برنج و عدس تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز