مواد لازم برای کاسرول سوسیس خوشمزه و فوری
سوسیس ژاپنی.............. ۵۰۰ گرم
سیبزمینی (پوره) ..............سه فنجان
کره (ذوب شده)................ یک چهارم فنجان
پنیر چدار................... (ریش شده) نصف فنجان
پنیر اسرم................... ۴۰۰ گرم
تخممرغ (بزرگ)................ شش عدد
طرز تهیه کاسرول سوسیس
فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کف ظرف مخصوص کاسرول کمی روغن بمالید.
سوسیسها را داخل یک ماهیتابه بزرگ و عمیق بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا نسبتا قهوهای شوند. سپس آبش را خالی کنید و کنار بگذارید.
سیبزمینی و کره را داخل ظرف کاسرول بریزید و مخلوط کنید. سپس با پشت قاشق سیبزمینی را به کف و دیواره ظرف به طور یکدست بمالید. در ظرف دیگری، سوسیسها را با پنیر چدار، پیاز، پنیر اسرم و تخممرغها ترکیب کنید و روی پوشش سیبزمینی بریزید.
کاسرول را به مدت یک ساعت بپزید، بعد از یک ساعت یک عدد خلال دندان داخل مواد فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کاسرول سوسیس و پنیر شما آماده سرو است. ۵ دقیقه ظرف را در دمای اتاق قرار دهید تا حرارتش کم و قابل خوردن شود.
منبع: کتاب کاله