Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:09

15
تیر
طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان

طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان

امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می‌باشد.

برترین‌ها: امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می‌باشد.

 
 عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می توانید از انواع ادویه ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید.

طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان، غذای محبوب جنوبی

امگشت پلو ترکیبی از مزه های مختلف بوده که یک نوع غذای خوشمزه و پرطرفدار می باشد. می توانید از تن ماهی نیز در طبخ این غذای جنوبی به جای ماهی نیز استفاده کنید.

این پلوی خوشمزه و مقوی را برای وعده ناهار و یا شام به راحتی در منزل طبخ کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه جنوبی می توان به گمنه، مچبوس مرغ، نافله خوزستانی، قلیه میگو، مفطح، کپه، قلیه دزفولی، دو پیازه میگو و… اشاره کرد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان، غذای محبوب جنوبی

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

ماهی: ۳۰۰ گرم

سبزی ماهی (شنبلیله و گشنیز): ۲۰۰ گرم

کشمش: نصف پیمانه

سیر: ۳ حبه

گردو: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان، غذای محبوب جنوبی

مراحل

 گام ۱

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.

 گام ۲

سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه و تفت دهید.

 گام ۳

ماهی خرد شده و سبزی ماهی را نیز به مواد اضافه و سرخ کنید.

 گام ۴

در آخر نیز گردو خرد شده، گرد لیمو و ادویه ها را اضافه و تفت داده و حرارت را خاموش کنید.

 گام ۵

کشمش را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.

 گام ۶

سپس کشمش را آبکش کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید تا پف کند.

 گام ۷

برنج را با مقدار ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نافله خوزستانی

 

 

 

 گام ۸

در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

 گام ۹

سپس برنج را داخل آب ریخته و کمی صبر کنید تا برنج نرم شود.

 گام ۱۰

سپس برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه یک نان لواش برای ته دیگ بگذارید.

 گام ۱۱

یک لایه برنج و مقداری از مواد ماهی در قابلمه بریزید تا برنج و مواد تمام شود.

 گام ۱۲

برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا آماده شود.

 گام ۱۳

کشمش های تفت داده شده را نیز برای تزیین بر روی برنج در دیس بریزید.

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 167 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز