Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:40

21
تیر
رول پاستا

رول پاستا

گوشت را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و روی یک لایه کیسه فریزر خوب پهن کنید (به قطر نیم سانتی‌متر به شکل مستطیل)، پاستای آب‌کش‌شده را کنار هم روی گوشت بچینید و بعد پنیر را اضافه کرده و خوب پخش کنید

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده.................. 500 گرم

پیاز متوسط، رنده‌شده................ 1 عدد

نمک و فلفل از هرکدام ...............1 قاشق چای‌خوری

پاستای شلنگی، آب‌کش‌شده............... 200 گرم

پنیر رنده‌شده................. 100 گرم

کاهو و برگ‌های تازه جعفری................. برای تزیین

 

مواد سس گوجه:

پیاز ریزخردشده................ 1 قاشق سوپ‌خوری

روغن............... 2 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه.................... 1 قاشق چای‌خوری

پوره گوجه‌فرنگی...................... 1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

ایده‌های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

 

 

 

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و روی یک لایه کیسه فریزر خوب پهن کنید (به قطر نیم سانتی‌متر به شکل مستطیل)، پاستای آب‌کش‌شده را کنار هم روی گوشت بچینید و بعد پنیر را اضافه کرده و خوب پخش کنید، سپس با کمک نایلون گوشت را رول کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و رول را در سینی قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد. در پایان رول گوشت و پاستا و پنیر را همراه سس گوجه و برگ‌های سبز سبزی‌جات سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی و پاستا به سبک ایتالیایی

 

 

 

طرز تهیه سس گوجه:

پیاز را در روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و پوره گوجه را هم اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، روغن زیتون، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز