مواد لازم
گوشت چرخکرده.................. 500 گرم
پیاز متوسط، رندهشده................ 1 عدد
نمک و فلفل از هرکدام ...............1 قاشق چایخوری
پاستای شلنگی، آبکششده............... 200 گرم
پنیر رندهشده................. 100 گرم
کاهو و برگهای تازه جعفری................. برای تزیین
مواد سس گوجه:
پیاز ریزخردشده................ 1 قاشق سوپخوری
روغن............... 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه.................... 1 قاشق چایخوری
پوره گوجهفرنگی...................... 1 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
ایدههای جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی
روشتهیه
گوشت را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و روی یک لایه کیسه فریزر خوب پهن کنید (به قطر نیم سانتیمتر به شکل مستطیل)، پاستای آبکششده را کنار هم روی گوشت بچینید و بعد پنیر را اضافه کرده و خوب پخش کنید، سپس با کمک نایلون گوشت را رول کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و رول را در سینی قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد. در پایان رول گوشت و پاستا و پنیر را همراه سس گوجه و برگهای سبز سبزیجات سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی و پاستا به سبک ایتالیایی
طرز تهیه سس گوجه:
پیاز را در روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و پوره گوجه را هم اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ شود.