سالاد ماکارونی یکی از بهترین انتخابها برای مهمانیهاست و تهیه آن بسیار ساده است. شما میتوانید این سالاد سرد را از شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید؛ در این صورت روز مهمانی هیچ استرسی نخواهید داشت و میتوانید به کارهای دیگر خود برسید.
پاستا یکی از پرطرفدارترین غذاها بین مردم سراسر جهان محسوب میشود. این غذا با عطر بینظیر خود، اشتهای هر کسی را برانگیخته میکند. در این مقاله با اسنپ مارکت همراه باشید تا با سادهترین و خوشمزهترین رسپیهای تهیه سالاد ماکارونی و پاستا بیشتر آشنا شوید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
ایدههای جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی کلاسیک با سس رژیمی
طرز تهیه سالاد ماکارونی
شاید عبارت سالاد ماکارونی کمی گمراهکننده باشد؛ چرا که این سالاد در حقیقت یک وعده غذایی کامل است که میتواند بهعنوان شام یا ناهار صرف شود. برای تهیه سالاد ماکارونی هیچ نیازی نیست که خود را به دستور خاصی محدود کنید؛ در خانه یک بسته ماکارونی فرمی دارید؟ همین یک مورد برای این که تصمیم بگیرید سالاد ماکارونی درست کنید، کافیست. حال کمی طبقات یخچال و کابینتهای آشپزخانه را بررسی کنید و هر چیزی را که دوست دارید بردارید.
ماکارونیهای فرمی پختهشده مانند یک کاغذ سفید هستند و میتوانند بستری برای خلق غذایی رنگارنگ و خوشمزه باشند. پیشنهاد میکنیم حتما در دورهمیهای خود این سالاد خوشمزه را تهیه کنید تا تصویری از یک سفره چشمنواز از میزبانی شما به ثبت برسد. در ادامه چند مورد از پرطرفدارترین رسپیها برای تهیه سالاد ماکارونی آورده شده است
سالاد ماکارونی کلاسیک با سینه مرغ
تست طعمهای جدید حس بینظیری دارد؛ با این حال هیچ طرز تهیهای نمیتواند جای رسپیهای کلاسیک را بگیرد. اگر وقت کافی دارید، سالاد ماکارونی با سینه مرغ یک انتخاب مناسب و خوشمزه است. برای کاهش زمان پخت مرغ میتوانید از زودپز استفاده کنید و نخود فرنگی و ذرت خام را هم میتوانید با کنسروهای آماده جایگزین کنید تا در زمان پخت صرفهجویی شود.
مواد اولیه
• 500 گرم ماکارونی فرمی
• 400 گرم سینه مرغ
• نصف پیمانه ذرت پختهشده
• نصف پیمانه کنسرو نخود فرنگی
• 2 عدد سیب زمینی بزرگ
• 2 عدد تخم مرغ
• 2 عدد هویج
• 7 عدد خیارشور
• 1 لیوان سس مایونز
• نصف پیمانه ماست چکیده
• 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نمک و فلفل بهمقدار لازم
• زردچوبه و روغن بهمقدار لازم
مقادیر بالا برای مصرف 5 نفر مناسب است. آمادهسازی مواد اولیه 30 دقیقه و زمان پخت آنها 50 دقیقه است. برای خنکشدن سالاد در یخچال 1 ساعت زمان در نظر داشته باشید.
طرز تهیه
1.ابتدا سینه مرغ را به قطعات دلخواه خرد کنید و در قابلمه بریزید تا کاملا پخته شود. برای از بین بردن بوی مرغ میتوانید چند تکه پیاز یا برگ بو به قابلمه اضافه کنید. میتوانید در صورت تمایل مرغها را پس از پخت ریشریش کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ آب، روغن، نمک و زردچوبه بریزید و اجازه دهید تا آب بهجوش بیاید. ماکارونی فرمی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برای مدت 15 دقیقه بپزد. پس از کاملشدن زمان پخت، ماکارونیها را آبکش کنید و اجازه دهید چند دقیقه در آب سرد بمانند تا به یکدیگر نچسبند.
3. سیبزمینیها را بهخوبی بشویید، پوست بگیرید و سپس نگینی خرد کنید. هویجها را هم ریز و نگینی خرد کنید و بههمراه سیب زمینی بپزید. شما میتوانید در این رسپی از هویج خام رندهشده هم استفاده کنید.
4. تخممرغها را بپزید و سپس بهصورت مکعبهای کوچک خرد کنید. خیارشورها را رنده درشت بزنید یا نگینی خرد کنید.
5. برای تهیه سس، در یک ظرف مناسب سس مایونز، ماست چکیده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
6. تمام مواد خشک را با ماکارونی پخته مخلوط کنید و سپس سس را به آنها بیفزایید؛ مواد را بهخوبی با سس مخلوط کنید تا به تمام قسمتها برسد
7. سالاد ماکارونی را در ظرف مناسبی سرو کنید و اجازه دهید برای 1 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
بیشتربخوانید:
ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی
طرز تهیه پاستا
غذاها میتوانند نمادی از فرهنگ یک کشور باشند و پاستا یکی از نمادهای فرهنگی کشور ایتالیا بهشمار میرود. پاستا تقریبا با هر سلیقهای هماهنگ میشود و انواع مختلفی از این غذای خوشمزه وجود دارد که در ادامه با چند مورد از پرطرفدارترین آنها آشنا میشویم.
پاستا با سس آلفردو
از معروفترین پاستا یعنی آلفردو شروع میکنیم. این پاستا یکی از اولین انتخابهای ما در منوی رستورانهاست و طعم خامهای و بافت لطیف آن هیچوقت تکراری نمیشود.
مواد اولیه
• 500 گرم پنه
• 4 عدد فیله مرغ
• 2 لیوان شیر پرچرب
• 1 بسته خامه صبحانه
• 3 حبه سیر
• 100 گرم کره
• 1500 گرم قارچ اسلایسشده
• 1 قاشق غذاخوری آرد
• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نمک و فلفل بهمیزان لازم
• مقداری پنیر پارمزان
مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است. آمادهسازی مواد اولیه حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد و پخت این غذا 40 دقیقه طول میکشد.
طرز تهیه
1. ابتدا فیلهها را در اندازههای متوسط خرد کنید.
2. فیلهها را با استفاده از ادویههای دلخواه مزهدار کنید.
3. مرغها را با حرارت کم در روغن زیتون تفت دهید.
4. سیرها را ریز رنده بزنید و به مرغها اضافه کنید.
5. قارچها را نازک خرد کنید و با کره تفت دهید.
6. در یک قابلمه بهمقدار کافی آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید. پنهها را به آب در حال جوش اضافه کنید.
7. در یک قابلمه دیگر آرد را با کره تفت دهید و سپس به آن شیر سرد و خامه اضافه کنید.
8. پس از این که سس به غلظت مناسب رسید، شعله را کم کنید و پنههای پختهشده را در قابلمه بریزید. مرغ، قارچ، ادویههای دلخواه و سایر مواد را به سس آلفردو اضافه کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی حرارت بمانند.
پاستا با سس پستو
پاستا با سس پستو احتمالا دومین پاستای پرطرفدار بین مردم است. طعمی متفاوت با مواد اولیه خاص و سس بینظیر که میتواند هر کسی را بهراحتی شیفته خود کند.
مواد اولیه
• 150 گرم پنه
• 2 عدد سینه مرغ
• 200 گرم ریحان
• 50 گرم بادام زمینی
• 3 حبه سیر
• 100 گرم کره
• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
• 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• پنیر پارمزان بهمیزان دلخواه
• نمک و فلفل بهمقدار لازم
مقادیر بالا برای مصرف 4 نفر مناسب است. آمادهسازی مواد اولیه و سس پاستا پستو 45 دقیقه زمان لازم دارد. پخت این غذا حدود 35 دقیقه طول میکشد.
طرز تهیه
1. قدم اول در این رسپی تهیه سس پستو است. برای آمادهسازی این سس ریحانهای تازه را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند.
2. بادامزمینیها را در تابه بریزید و تا زمانی که عطر آنها بلند شود، تفت دهید.
3. بادامزمینیها را بههمراه ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل در مخلوطکن بریزید تا سسی سبزرنگ با بافتی یکنواخت ایجاد شود.
4. سینه مرغ را به قطعاتی با سایز متوسط خرد کنید و همراه سیر در روغن زیتون یا کره تفت دهید.
5. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و پس از این که جوش آمد پنهها را اضافه کنید.
6. پنهها را آبکش و با مرغ و سس پستو مخلوط کنید.