Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:02

18
تیر
خورش کرفس

خورش کرفس

کرفس‌ها را در مقداری روغن با حرارت کم سرخ کنید، در اواخر سرخ‌شدن کرفس‌ها برگ‌های ساقه کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه دیگر به تفت‌دادن ادامه دهید. در ظرفی دیگر پیاز را با حرارت کم به همراه گوشت تفت دهید تا آب گوشت

مواد لازم

کرفس خردشده................. 1 کیلوگرم

روغن............... به مقدار لازم

برگ تازه کرفس، خردشده................ 250 گرم

پیاز متوسط، نگینی‌شده .............1 عدد

گوشت گوسفندی................. 450 گرم

لوبیا قرمز......................... 120 گرم

آب‌غوره.................... یک‌چهارم پیمانه

نمک................... به مقدار کافی

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی

 

 

 

روش‌تهیه

کرفس‌ها را در مقداری روغن با حرارت کم سرخ کنید، در اواخر سرخ‌شدن کرفس‌ها برگ‌های ساقه کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه دیگر به تفت‌دادن ادامه دهید. در ظرفی دیگر پیاز را با حرارت کم به همراه گوشت تفت دهید تا آب گوشت کاملاً جمع شود، سپس کرفس سرخ‌شده را همراه با لوبیای قرمز اضافه کنید. در این مرحله تقریباً سه پیمانه آب ریخته و بگذارید با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد، در اواخر پخت نمک و آب‌غوره را افزوده و بگذارید 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، خورشت، غذای ایرانی، خورش کرفس، طرز تهیه خورش کرفس تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز