مواد لازم
کرفس خردشده................. 1 کیلوگرم
روغن............... به مقدار لازم
برگ تازه کرفس، خردشده................ 250 گرم
پیاز متوسط، نگینیشده .............1 عدد
گوشت گوسفندی................. 450 گرم
لوبیا قرمز......................... 120 گرم
آبغوره.................... یکچهارم پیمانه
نمک................... به مقدار کافی
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی
روشتهیه
کرفسها را در مقداری روغن با حرارت کم سرخ کنید، در اواخر سرخشدن کرفسها برگهای ساقه کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه دیگر به تفتدادن ادامه دهید. در ظرفی دیگر پیاز را با حرارت کم به همراه گوشت تفت دهید تا آب گوشت کاملاً جمع شود، سپس کرفس سرخشده را همراه با لوبیای قرمز اضافه کنید. در این مرحله تقریباً سه پیمانه آب ریخته و بگذارید با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد، در اواخر پخت نمک و آبغوره را افزوده و بگذارید 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد.