مواد لازم
سینه مرغ پخته و نگینیخردشده............... 1 عدد
برگ اسفناج تازه............. 10 برگ
کرفس کوچک................ 1 شاخه
گردو.............. 5 عدد
خردل ................2 قاشق سوپخوری
سس مایونز................. 1 قاشق سوپخوری سرخالی
زیتون سبز بیهسته................ 10 عدد
فلفل دلمهای قرمز کوچک............. 1 عدد
جعفری خردشده................. 10 شاخه
گوجه گیلاسی برای تزیین............... به مقدار لازم
مواد نان کرپ:
آرد سفید............. 1 پیمانه
نمک............. 1 پنسه
تخممرغ ..............1 عدد
شیر............... 1 پیمانه
آب............ 4 قاشق سوپخوری
کره................ 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان...................... 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع برای چربکردن ماهیتابه ......................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ
روش تهیه
تمام مواد (به جز جعفری و گوجه گیلاسی) را در دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید، سپس جعفری یا ریحان ایتالیایی را اضافه کنید و مایه را داخل نان کرپی که از قبل درست کردهاید گذاشته و رول کنید و با چاقو برش زده و با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات
طرز تهیه کرپ:
مواد را با هم مخلوط کنید تا مایهای رقیق به دست بیاید. ماهیتابه را خیلی کم چرب کنید و از مایه داخل ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را کمی بچرخانید تا تمام سطح آن با مواد پوشیده شود، روی حرارت قرار دهید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا آن طرف کرپ هم پخته شود.
منبع : شور و شیرین