Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:18

15
تیر
دست‌پیچ سینه مرغ

دست‌پیچ سینه مرغ

تمام مواد (به جز جعفری و گوجه گیلاسی) را در دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید، سپس جعفری یا ریحان ایتالیایی را اضافه کنید و مایه را داخل نان کرپی که از قبل درست کرده‌اید گذاشته و رول کنید

مواد لازم

سینه مرغ پخته و نگینی‌خردشده............... 1 عدد

برگ اسفناج تازه............. 10 برگ

کرفس کوچک................ 1 شاخه

گردو.............. 5 عدد

خردل ................2 قاشق سوپ‌خوری

سس مایونز................. 1 قاشق سوپ‌خوری سرخالی

زیتون سبز بی‌هسته................ 10 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک............. 1 عدد

جعفری خردشده................. 10 شاخه

گوجه گیلاسی برای تزیین............... به مقدار لازم

 

مواد نان کرپ:

آرد سفید............. 1 پیمانه

نمک............. 1 پنسه

تخم‌مرغ ..............1 عدد

شیر............... 1 پیمانه

آب............ 4 قاشق سوپ‌خوری

کره................ 2 قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمزان...................... 1 قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع برای چرب‌کردن ماهی‌تابه ......................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ

 

روش تهیه

تمام مواد (به جز جعفری و گوجه گیلاسی) را در دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید، سپس جعفری یا ریحان ایتالیایی را اضافه کنید و مایه را داخل نان کرپی که از قبل درست کرده‌اید گذاشته و رول کنید و با چاقو برش زده و با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات

 

 

طرز تهیه کرپ:

مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای رقیق به دست بیاید. ماهی‌تابه را خیلی کم چرب کنید و از مایه داخل ماهی‌تابه ریخته و ماهی‌تابه را کمی بچرخانید تا تمام سطح آن با مواد پوشیده شود، روی حرارت قرار دهید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا آن طرف کرپ هم پخته شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کرفس، آموزش آشپزی، سینه مرغ، فینگرفود تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز