Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 11:33

12
تیر
بروسکتای ماهی

بروسکتای ماهی

ماهی را به قطعه‌های درشت کبابی برش بزنید. در کاسه‌ای مناسب روغن زیتون، آب لیمو، پیازچه، سیر، شوید و نمک با طعم لیمو را ریخته و پس از مخلوط‌کردن ماهی را اضافه کنید و با مایه مرینت طعم‌دار کرده و 30 دقیقه استراحت دهید.

مواد لازم

ماهی استورژن................. 500 گرم

روغن زیتون............... 1 قاشق سوپ‌خوری

آب لیموترش تازه.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه، ریز خردشده................. 2 عدد

سیر پوره‌شده................1 حبه

شوید خردشده................2 قاشق سوپ‌خوری

نمک با طعم لیمو..................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی حبه‌ای‌خردشده ......................یک‌ویک‌دوم پیمانه

روغن زیتون و آب لیموترش تازه ....................مجموعاً 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده......................به مقدار لازم

برش‌های نان مورد نظر................به تعداد لازم

لیموترش....................برای سرو

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکوی قارچ

طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه به ۳ روش

طرز تهیه کتلت نودل با پنیر پیتزا

 

 

روش‌تهیه

ماهی را به قطعه‌های درشت کبابی برش بزنید. در کاسه‌ای مناسب روغن زیتون، آب لیمو، پیازچه، سیر، شوید و نمک با طعم لیمو را ریخته و پس از مخلوط‌کردن ماهی را اضافه کنید و با مایه مرینت طعم‌دار کرده و 30 دقیقه استراحت دهید. گوجه‌فرنگی را با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کرده و کنار بگذارید. نان‌های برش‌زده‌شده را گریل کنید تا طلایی خوش‌رنگ شود و گرم نگه دارید. ماهی را از داخل مایه مرینت خارج کرده و 5 دقیقه گریل کنید. هنگام سرو، مقداری از مخلوط گوجه‌فرنگی را روی نان بریزید و روی آن را با ماهی گریل‌شده تزیین کرده و همه را به همین صورت آماده کنید، سپس در ظرف سرو چیده و با لیموترش تزیین و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: روغن زیتون، غذای دریایی تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز