مواد لازم
استیک (فیله گوساله)............. 300 گرمی
اسفناج پختهشده................. 200 گرم
قارچ اسلایسشده.............. 50 گرم
فلفل دلمهای اسلایسشده.............. 1 عدد
کدوسبز اسلایسشده.............. 1 عدد
سس گوجهفرنگی................ 2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا............... 50 گرم
مواد سس:
سس خردل2.............. قاشق سوپخوری
سیر لهشده ................2 حبه
روغن زیتون................. یکدوم پیمانه
دانه فلفل سیاه................ 1 قاشق سوپخوری
رزماری............... 1 قاشق سوپخوری
مرزه............ 1 قاشق سوپخوری
سویاسس................. 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
ابتدا استیک را به وزن 350 گرمی برش دهید و بعد آن را در سس که از خردل، سیر، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه، رزماری، مرزه و سویاسس تشکیل شده بخوابانید. کمی اسفناج پختهشده، قارچ، فلفل دلمهای و کدو سبز را با هم تفت دهید و در آخر روی آن سس گوجه ریخته و به خوبی تفت دهید. استیک را در ماهیتابه چرب کمی بپزید (آبدار باشد) و بعد سبزیجات را روی استیک ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید، در پایان با پوره سیبزمینی و سبزیجات تازه سرو نمایید.