Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 18:11

10
تیر
استیک مدیترانه‌ای

استیک مدیترانه‌ای

ابتدا استیک را به وزن 350 گرمی برش دهید و بعد آن را در سس که از خردل، سیر، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه، رزماری، مرزه و سویاسس تشکیل شده بخوابانید. کمی اسفناج پخته‌شده، قارچ، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم تفت دهید

مواد لازم

استیک (فیله گوساله)............. 300 گرمی

اسفناج پخته‌شده................. 200 گرم

قارچ اسلایس‌شده.............. 50 گرم

فلفل دلمه‌ای اسلایس‌شده.............. 1 عدد

کدوسبز اسلایس‌شده.............. 1 عدد

سس گوجه‌فرنگی................ 2 قاشق سوپ‌خوری

پنیر پیتزا............... 50 گرم

 

مواد سس:

سس خردل2.............. قاشق سو‌پ‌خوری

سیر له‌شده ................2 حبه

روغن زیتون................. یک‌دوم پیمانه

دانه فلفل سیاه................ 1 قاشق سوپ‌خوری

رزماری............... 1 قاشق سوپ‌خوری

مرزه............ 1 قاشق سوپ‌خوری

سویاسس................. 2 قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا استیک را به وزن 350 گرمی برش دهید و بعد آن را در سس که از خردل، سیر، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه، رزماری، مرزه و سویاسس تشکیل شده بخوابانید. کمی اسفناج پخته‌شده، قارچ، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم تفت دهید و در آخر روی آن سس گوجه ریخته و به خوبی تفت دهید. استیک را در ماهی‌تابه چرب کمی بپزید (آبدار باشد) و بعد سبزی‌جات را روی استیک ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید، در پایان با پوره سیب‌زمینی و سبزی‌جات تازه سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: روغن زیتون، استیک، سس خردل، سویاسس تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز