Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:57

25
خرداد
جواهر پلو با مرغ

جواهر پلو با مرغ

مرغ را به مدت 10 - 15 دقیقه در آب جوش حاوی سبزیجات و برگ بو بپزید. آن‌گاه مرغ را از آب جوش بیرون آورید و با آب سرد شوک دهید. حالا با نمک، فلفل و زعفران داخل شکم و سطح مرغ را آغشته کنید و کره را که در دمای محیط نرم شده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم :

مرغ درسته................  1 عدد

نمک و فلفل................ به میزان لازم

زعفران................ به میزان لازم

کره ................... 50  گرم

برنج..................... 700  گرم

کشمش قرمز ....................150  گرم

کشمش سبز.................... 50 گرم

گلاب............... 5 قاشق سوپخوری

زرشک.................150  گرم

شکر .................30  گرم

فندق و بادام هندی.............. 250  گرم

خلال پسته .................به میزان لازم

انار دانه کرده.................. 150 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سیر پلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی

 

طرز تهیه :

مرغ را به مدت 10 - 15 دقیقه در آب جوش حاوی سبزیجات و برگ بو بپزید. آن‌گاه مرغ را از آب جوش بیرون آورید و با آب سرد شوک دهید. حالا با نمک، فلفل و زعفران داخل شکم و سطح مرغ را آغشته کنید و کره را که در دمای محیط نرم شده به تمام سطح مرغ بمالید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید. در این فاصله برنج خیسانده را بپزید،‌آبکش کنید و سپس آن را دم نمائید. کشمش‌ها را در قدری روغن و گلاب تفت دهید. حالا زرشک را در کمی روغن تفت دهید و شکر را بیفزائید. اکنون مطابق شکل مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را با چلو و مخلفات فراهم کرده بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سلطان پلو

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پلو مجلسی، طرز تهیه، پلو قالبی، جواهرپلو، طرز تهیه جواهرپلو تعداد بازديد: 113 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز