تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
مرغ درسته................ 1 عدد
نمک و فلفل................ به میزان لازم
زعفران................ به میزان لازم
کره ................... 50 گرم
برنج..................... 700 گرم
کشمش قرمز ....................150 گرم
کشمش سبز.................... 50 گرم
گلاب............... 5 قاشق سوپخوری
زرشک.................150 گرم
شکر .................30 گرم
فندق و بادام هندی.............. 250 گرم
خلال پسته .................به میزان لازم
انار دانه کرده.................. 150 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سیر پلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی
طرز تهیه :
مرغ را به مدت 10 - 15 دقیقه در آب جوش حاوی سبزیجات و برگ بو بپزید. آنگاه مرغ را از آب جوش بیرون آورید و با آب سرد شوک دهید. حالا با نمک، فلفل و زعفران داخل شکم و سطح مرغ را آغشته کنید و کره را که در دمای محیط نرم شده به تمام سطح مرغ بمالید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید. در این فاصله برنج خیسانده را بپزید،آبکش کنید و سپس آن را دم نمائید. کشمشها را در قدری روغن و گلاب تفت دهید. حالا زرشک را در کمی روغن تفت دهید و شکر را بیفزائید. اکنون مطابق شکل مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را با چلو و مخلفات فراهم کرده بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سلطان پلو
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت