Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:28

24
فروردین
طرز تهیه سیر پلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی

طرز تهیه سیر پلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی

​طرز تهیه سری پلو بسیار ساده است. شما این غذای لذیذ را می توانید در خانه و با استفاده از برنج، سیر و ماهی تهیه کنید. برای تهیه این غذا باید ماهی ها را مزه دار کنید و لا به لای برنجمان نیز از سیرهای تفت داده شده استفاده می کنیم.

برترین‌ها: طرز تهیه سری پلو بسیار ساده است. شما این غذای لذیذ را می توانید در خانه و با استفاده از برنج، سیر و ماهی تهیه کنید. برای تهیه این غذا باید ماهی ها را مزه دار کنید و لا به لای برنجمان نیز از سیرهای تفت داده شده استفاده می کنیم.

سیر پلو مانند آبگوشت سیر و آش سنگ سیر از غذاهای ایرانی خاص بوده که می توانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه سیر پلو بسیار ساده است و شما می توانید ان را با ماهی یا مرغ سرو کنید. همانطور که می دانید از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار بوده و کاربرد آن در غذاهای ایرانی نیز زیاد است. این بار نیز با ترکیب این ماده غذایی با برنج و ماهی می توانید یک غذای مقوی دیگر تهیه کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سلطان پلو

 

طرز تهیه سیر پلویِ خوش طعم و عطرِ اصیل ایرانی

سیر خواص درمانی فوق العاده ای دارد. از مهم ترین خاصیت های سیر می توان به تقویت سیستم دفاعی بدن اشاره کرد. تنظیم فشار خون، هضم غذا، خاصیت ضدالتهابی و سم زدایی از مهم ترین خواص این ماده غذایی ارزشمند می باشد.

مواد لازم

*برنج: ۲ پیمانه

*سیر تازه: ۴۰۰ گرم

*ماهی: ۴ تکه

*پیاز: ۲ عدد

*آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

*زعفران: به مقدار لازم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

طرز تهیه سیر پلو با طعم متفاوت

برای آماده کردن این غذا باید پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. با استفاده از آب های پیاز، زعفران، نمک، آبلیمو و مقداری فلفل ماهی ها را مزه دار کنید. ماهی را در این مواد به خوبی ماساژ دهید و حداقل ۳۰ دقیقه به آن زمان بدهید. در مرحله بعدی نیز چند حبه سیر را خرد می کنید و درون تابه ای روغن دار می ریزید. کمی بعد سیرهای سرخ شده را هم می زنید.

در این بخش از طرز تهیه سیر پلو باید برنجمان را آماده کنیم. برای اینکه برنج به خوبی قد بکشد، باید از دو ساعت قبل آن را بخیسانید. برنج را همراه کمی نمک و روغن روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید. در این زمان باید کف های برنج را با استفاده از کفگیر بردارید. برنج را آبکش کنید و سیرهای خرد شده را لا به لای برنج ها درون قابلمه می ریزیم. حالا به ۴۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارید.

ماهی ها را از درون مواد مزه دار خارج کنید و اجازه دهید، آب های آن خشک شوند. این کار در هنگام سرخ شدن، موجب پاشیدن روغن به اطراف نمی شود. برای قرار دادن ماهی ها در تابه باید دقت کنید که روغنمان به خوبی داغ شده باشد، تا ماهی ها به کف تابه نچسبند. حالا ماهی ها را در روغن به خوبی سرخ می کنیم.

برای سرو این غذای خوشمزه می توانید از انواع نوشیدنی ها استفاده کنید. این غذا به همراه ماهی سرو می شود، زیرا موجب از بین بردن بوی بد ماهی خواهد شد و طعم لذیذی به آن می دهد. می توانید ماهی ها را به همراه برنج در یک دیس سرو کنید و یا جداگانه آن را سرو نمایید. شما علاقه مندان به آشپزی می توانید، در لینک با طرز تهیه شوید پلو با ماهی نیز آشنا شوید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه

 

طرز تهیه سیر پلویِ خوش طعم و عطرِ اصیل ایرانی

شما برای پخت این غذای لذیذ می توانید از انواع ماهی ها استفاده کنید، همچنین بنا به ذائقه خود می توانید انواعی از ادویه ها را داشته باشید. همچنین مزه دار کردن بیش از حد ماهی می تواند بافت آن را از بین ببرد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه حمص لبو یک غذای جذاب و خوشمزه

 

برچسب ها: ماهی، برنج، غذای سنتی، زعفران، سیر، غذای ایرانی، طرز تهیه، سیرپلو، طرز تهیه سیرپلو تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز