Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:10

14
خرداد
کوپیتکا

کوپیتکا

سیب‌زمینی را آب‌پز کنید و وقتی سرد شد، پنیر را به آن افزوده و پوره کنید. مقداری آرد درون سینی بریزید و سیب‌زمینی پوره یا له شده را درون سینی پهن کنید. مرکز آن را به شکل یک دایره‌ی کوچک باز کرده

مواد لازم

سیب‌زمینی..................  800  گرم، پوره شده

پنیر خامه‌ای.............200 گرم

آرد حدود................ 2 پیمانه

تخم‌مرغ.................  1 عدد

کره................... 100گرم

آرد سوخاری...................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک گوجه‌فرنگی با ذرت

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

سوپ سیرابی

 

 

روش‌تهیه

سیب‌زمینی را آب‌پز کنید و وقتی سرد شد، پنیر را به آن افزوده و پوره کنید. مقداری آرد درون سینی بریزید و سیب‌زمینی پوره یا له شده را درون سینی پهن کنید. مرکز آن را به شکل یک دایره‌ی کوچک باز کرده و یک عدد تخم‌مرغ وسط آن بشکنید. سپس آرد را با الک به روی آن بپاشید و مقداری هم نمک به آن اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید که بتوان آن را با چاقو برش داد. آرد باقیمانده را درون سینی  بریزید  و خمیر را روی آن به صورت رول در آورده و برش دهید و درون آب جوش که به آن نمک اضافه کرده‌اید، بیاندازید. تقریباً بعد از 2 دقیقه(زمانی که کوپیتکا بر روی آب بیاید) آماده است.

 بعد کره را آب کرده، به آن مقداری آرد سوخاری افزوده و بر روی کوپیتکا بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سیب زمینی، آموزش آشپزی، آرد سوخاری، پیش غذا، طرز تهیه تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز