Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:35

9
خرداد
کمه‌جوش

کمه‌جوش

ماست و کشک را مخلوط کرده و گوجه را رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با ماست و کشک مخلوط کنید و همراه پیازداغ روی حرارت قرار دهید و تا وقتی که به جوش بیاید هم‌بزنید و بعد درِ آن را ببندید تا نبُرد، تره را به غذا اضافه کنید

مواد لازم

ماست ................50 گرم

کشک ...............50 گرم

گوجه‌فرنگی.............. 4 عدد

پیازداغ................. 2 قاشق سوپ‌خوری

تره، خرد شده.............. 1 دسته کوچک

گردوی خرد شده................. 100 گرم

نعناع خشک................ 1 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ................. 2 تا 3 عدد

بادنجان................. 2 تا 3 عدد

روغن.................... به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

 

 

روش تهیه

ماست و کشک را مخلوط کرده و گوجه را رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با ماست و کشک مخلوط کنید و همراه پیازداغ روی حرارت قرار دهید و تا وقتی که به جوش بیاید هم‌بزنید و بعد درِ آن را ببندید تا نبُرد، تره را به غذا اضافه کنید و بعد از 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بردارید و گردو را افزوده و با نعناع داغ تزیین کنید. تخم‌مرغ را نیمرو کرده و بادنجان‌ها را سرخ کنید و همراه با نان و کمه‌جوش سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز