مواد لازم
ماست ................50 گرم
کشک ...............50 گرم
گوجهفرنگی.............. 4 عدد
پیازداغ................. 2 قاشق سوپخوری
تره، خرد شده.............. 1 دسته کوچک
گردوی خرد شده................. 100 گرم
نعناع خشک................ 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ................. 2 تا 3 عدد
بادنجان................. 2 تا 3 عدد
روغن.................... به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
روش تهیه
ماست و کشک را مخلوط کرده و گوجه را رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با ماست و کشک مخلوط کنید و همراه پیازداغ روی حرارت قرار دهید و تا وقتی که به جوش بیاید همبزنید و بعد درِ آن را ببندید تا نبُرد، تره را به غذا اضافه کنید و بعد از 15 تا 20 دقیقه از روی حرارت بردارید و گردو را افزوده و با نعناع داغ تزیین کنید. تخممرغ را نیمرو کرده و بادنجانها را سرخ کنید و همراه با نان و کمهجوش سرو نمایید.
منبع : شور و شیرین