Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:29

28
اردیبهشت
محشی كوسا

محشی كوسا

كدوها را تميز بشوييد و سپس سر كدوها را جدا كرده و آرام با نوك چاقو داخل آنها را خالي كنيد. برنج نيم‌پز را با گوشت، گوجه‌فرنگي، پياز، سير، جعفري، نعنا، ادويه و آبليمو مخلوط كنيد. از مخلوط آماده شده به اندازة كافي درون كدوها بريزيد

مواد لازم

كدوي كوچك.................500 گرم

گوشت چرخ كرده................. 200 گرم

برنج نيم‌پز ...............نصف پيمانه

گوجه‌فرنگي خرد شده................ 2 عدد

پياز رنده شده................ 1 عدد

جعفري خرد شده................ نصف پيمانه

نعناي خرد شده................ يك چهارم پيمانه

پودر زيره............... 1 قاشق چايخوري

آبليمو................ نصف پيمانه

نمك، فلفل و زردچوبه.................... 1 قاشق چايخوري

سير له شده............... 2 حبه

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

 

 

 مواد لازم براي چاشني:

آب ولرم............... 3 پيمانه

رب گوجه‌فرنگي................  3 قاشق غذاخوري

روغن مايع................ 2 قاشق غذاخوري

نمك .................1 قاشق چايخوري

‌آبليمو.................... 2 قاشق غذاخوري

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

 

 

 

 

روش‌تهیه

كدوها را تميز بشوييد و سپس سر كدوها را جدا كرده و آرام با نوك چاقو داخل آنها را خالي كنيد. برنج نيم‌پز را با گوشت، گوجه‌فرنگي، پياز، سير، جعفري، نعنا، ادويه و آبليمو مخلوط كنيد. از مخلوط آماده شده به اندازة كافي درون كدوها بريزيد و سر كدوها را آرام بگذاريد و آنها را در قابلمه بچينيد. مواد چاشني را با هم مخلوط كنيد و كم‌كم از كنارة قابلمه به دلمه‌ها اضافه كنيد و همين كه به درجة جوش رسيد حرارت آن را ملايم كنيد تا به مدت يك ساعت بپزد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کدو، آموزش آشپزی، زیره، طرز تهیه، غذای لبنانی تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز