مواد لازم
كدوي كوچك.................500 گرم
گوشت چرخ كرده................. 200 گرم
برنج نيمپز ...............نصف پيمانه
گوجهفرنگي خرد شده................ 2 عدد
پياز رنده شده................ 1 عدد
جعفري خرد شده................ نصف پيمانه
نعناي خرد شده................ يك چهارم پيمانه
پودر زيره............... 1 قاشق چايخوري
آبليمو................ نصف پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه.................... 1 قاشق چايخوري
سير له شده............... 2 حبه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
مواد لازم براي چاشني:
آب ولرم............... 3 پيمانه
رب گوجهفرنگي................ 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع................ 2 قاشق غذاخوري
نمك .................1 قاشق چايخوري
آبليمو.................... 2 قاشق غذاخوري
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
روشتهیه
كدوها را تميز بشوييد و سپس سر كدوها را جدا كرده و آرام با نوك چاقو داخل آنها را خالي كنيد. برنج نيمپز را با گوشت، گوجهفرنگي، پياز، سير، جعفري، نعنا، ادويه و آبليمو مخلوط كنيد. از مخلوط آماده شده به اندازة كافي درون كدوها بريزيد و سر كدوها را آرام بگذاريد و آنها را در قابلمه بچينيد. مواد چاشني را با هم مخلوط كنيد و كمكم از كنارة قابلمه به دلمهها اضافه كنيد و همين كه به درجة جوش رسيد حرارت آن را ملايم كنيد تا به مدت يك ساعت بپزد.
منبع : شور و شیرین