Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:29

26
اردیبهشت
کباب در كاسه ی بلغور

کباب در كاسه ی بلغور

بلغور را با آب داغ خیس کنید. سیب زمينی را رنده کنید. آرد، تخم مرغ، نمک و ادویه را بریزید و خمیر درست کنید. داخل فنجان یک نایلون بگذارید.مقداری از مایة بلغوررا بردارید. داخل فنجان شکل بدهید . بیرون بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید.

مواد لازم

بلغور گندم................. 1   لیوان

سیب زمینی آب پز............ 2عدد متوسط

تخم مرغ................ 1 عدد

آب جوش..............نصف لیوان

آرد گندم.................به مقدار لازم

نمک..............به مقدار لازم

فلفل سیاه................به مقدار لازم

پودر زیرة سبز...............يك ليوان

روغن مایع مخصوص سرخ کردن..................نصف لیوان

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

برای داخل کاسه:

گوشت مغز ران(گوساله)..................250 گرم

پیاز................1 عدد متوسط

سیر.....................2 حبه

قارچ..................100 گرم

گوجه فرنگی......................2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای................1 عدد کوچک

نمک............... به مقدار لازم

فلفل سیاه .................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

 

 

 

روش‌تهیه

بلغور را با آب داغ خیس کنید. سیب زمينی را رنده کنید. آرد، تخم مرغ، نمک و ادویه را بریزید و خمیر درست کنید. داخل فنجان یک نایلون بگذارید.مقداری از مایة  بلغوررا بردارید. داخل فنجان شکل بدهید . بیرون بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. برای داخل کاسه نیز، گوشت را با پیازو سیر  تفت دهید بعد فلفل را بیفزایید ،وبگذارید تا کمی بپزد. گوجه فرنگی و قارچ را نیز اضافه کنید و باز هم مواد را بگذارید تا کمی دیگر بپزد. داخل کاسه  را با این مواد پر کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب، کباب کوبیده، گوشت، طرز تهیه کباب، جوجه کباب، بلغور، چنجه تعداد بازديد: 233 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز