Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:12

21
اردیبهشت
مورنای تن

مورنای تن

کره و آرد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

مواد لازم برای 4 نفر

کره آبکرده....................... 50 گرم

آرد................ 2 قاشق سوپخوری

شیر................ 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا...................  150 گرم

کنسرو ماهی تن خرد کرده............... 2 قوطی

تخم‌مرغ پخته و خردکرده............... 2 عدد

جعفری خرد کرده..................... 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................. به میزان لازم

پنیر موزارلای اضافی................... 100 گرم

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

 

 

 

روش‌تهیه

کره و آرد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس از روی حرارت برداشته پنیر، کنسرو ماهی، تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط

 کنید. حالا ظرف مناسبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، رویش را با پنیر اضافی بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقة وسط به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، پنیر موزارلا، تن ماهی، طرز تهیه، مورنای تن تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز