Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:36

11
اردیبهشت
طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ، یک پیش غذای شیک و خوشمزه

طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ، یک پیش غذای شیک و خوشمزه

سوفله پنیر و قارچ یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است. این سوفله می توانید را همراه با سبزیجات تازه میل کنید

مواد لازم برای تهیه سوفله پنیر و قارچ

کره : 50 گرم

آرد : 4 قاشق غذاخوری

شیر : یک استکان

تخم مرغ : 4 عدد

پنیر پارمزان : 100 گرم

قارچ : 250 گرم

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

بیشتربخوانید:

سوفله سبزیجات

 

 

طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ
طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ

کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.

شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.

سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.

پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.

کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.

فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.

 بیشتربخوانید:

سوفله تره‌فرنگی

مینی‌سوفله شکلاتی

سوفته شکلات

 

 

برچسب ها: سوفله، آموزش آشپزی، پیش غذا، طرز تهیه سوفله تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز