کره : 50 گرم
آرد : 4 قاشق غذاخوری
شیر : یک استکان
تخم مرغ : 4 عدد
پنیر پارمزان : 100 گرم
قارچ : 250 گرم
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتربخوانید:
سوفله سبزیجات
طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ
کره را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه میکنیم وهم میزنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.
شیر را به آرامی داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم، نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.
سفیده و زرده تخممرغها را ازهم جدا میکنیم. زردهها را میزنیم و داخل مایه میریزیم. سفیدهها را هم جداگانه میزنیم تا پف کند و مایه اضافه میکنیم.
پنیر را هم داخل مواد میریزیم و هم میزنیم.
کف ظرف پیرکس را چرب میکنیم تا مایه سوفله کف پیرکس میریزیم. روی آن قارچهای خرد شده که در روغن تفت دادهایم میریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله میپوشانیم.
فر را از قبل گرم میکنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد و طلایی شود.
بیشتربخوانید:
سوفله ترهفرنگی
مینیسوفله شکلاتی
سوفته شکلات