Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:51

20
فروردین
طرز تهیه مرغ لواشکی

طرز تهیه مرغ لواشکی

مرغ لواشکی یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

برترین‌ها: مرغ لواشکی یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

همانطور که می دانید مرغ یکی از غذا های پرطرفدار و خوشمزه است که به شکل های متفاوتی پخته می شود و یکی از انواع خوشمزه آن مرغ لواشکی است و برای افرادی که تمایل به غذاهای ترش دارند بسیار مناسب است بنابراین، بهتر است با ما تا پایان مطلب طرز تهیه مرغ لواشکی همراه باشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شاورما ، لقمه‌ی لذیذ لبنانی

 

2

در ادامه مطلب قصد داریم نحوه تهیه مرغ لواشکی را آموزش دهیم تا به راحتی آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.

 مواد لازم

پیاز درشت : دو عدد

روغن : به میزان لازم

مرغ : چهار تکه

نمک فلفل، زردچوبه :  به مقدار لازم

زعفران دم کرده : نصف استکان

رب انار : یک قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری

لواشک ملس : چند تکه

آب نارنج یا آب لیمو تازه : دو قاشق غذا خوری

شکر بنا به ذائقه : کمی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی

morgh-lavashaki

دستور تهیه مرغ لواشکی

در روش تهیه این غذای ایرانی بسیار خوشمزه ابتدا پیاز را شسته و بعد به شکل خلالی خرد نمایید سپس  تابه مناسبی را برداشته و داخل آن کمی روغن ریخته و پس از داغ شدن پیازها را به آن بیفزایید.

حالا پس از طلایی رنگ شدن پیازها به آن نصف استکان آب افزوده  و مجداً تفت داده و بعد از کشیده شدن آب پیاز  دوباره به آن مقدار کمی آب بیفزایید و تفت داده تا پیاز ها خوشرنگ و کاراملی شوند.

در مرحله بعدی مرغ را همراه با زردچوبه، زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک به پیاز کاراملی افزوده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت  کم دو سمت تکه های مرغ طلایی و مغز پخت شوند.

حالا چند تکه لواشک ملس و همچنین بنا به ذائقه تان چند عدد آلو را کنار مرغ های سرخ شده بگذارید و بعد رب انار را همراه با گوجه فرنگی، آب لیمو تازه یا آب نارنج و بنا به ذائقه تان کمی شکر را داخل نصف لیوان  آب جوش بریزید و مخلوط کنید.

در این مرحله مخلوط آب جوش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه دیگر مرغ ها طعم دار شده و روغن بیندازند.

در مرحله پایانی مرغ لواشکی شما آماده است و می توانید آن را داخل ظرف مناسب و در کنار کته شمالی نوش جان کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

 

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، طرز تهیه، لواشک تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز