Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:39

29
اسفند
میگو در سس لیمو

میگو در سس لیمو

میگوها را پوست کنده و رگ پشت آن را با کمک یک چاقوی کوچک خارج کرده،‌ سپس میگوها را شسته و خشک کنید. سرکه سیب، سویاسس، سفیده‌ی تخم‌مرغ،‌ زنجبیل و یک قاشق چایخوری آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنید

مواد لازم

میگو......................500 گرم

سرکه سیب....................2 قاشق چایخوری

سویاسس.................یک قاشق چایخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ.......................یک عدد

زنجبیل تازه...................یک‌دوم قاشق چایخوری، رنده شده

آرد ذرت..................یک قاشق چایخوری

روغن مایع.................3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز..................هر کدام یک‌دوم عدد، خلالی ریز

هویج متوسط....................یک عدد،‌ خلالی

قارچ....................150 گرم، خرد کرده

رنده‌ی پوست لیموترش....................2 قاشق چایخوری

آب لیموترش.......................یک عدد

شکر.......................یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل........................به میزان لازم

آب سبزیجات.........................سه‌چهارم پیمانه

آرد ذرت...................2 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

 

 

روش‌تهیه

میگوها را پوست کنده و رگ پشت آن را با کمک یک چاقوی کوچک خارج کرده،‌ سپس میگوها را شسته و خشک کنید. سرکه سیب، سویاسس، سفیده‌ی تخم‌مرغ،‌ زنجبیل و یک قاشق چایخوری آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنید تا یک دست شود. میگوها را به خوبی با این مایه مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده و میگوها را 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ آن صورتی شود. میگوها را از تابه خارج کرده و سبزیجات را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید. رنده‌ی پوست لیمو،‌ آب لیموترش،‌ شکر، نمک، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کرده و آن را به جوش آورید، سپس آرد ذرت محلول در آب را اضافه کرده و آن‌قدر بجوشانید تا غلیظ شود، سپس میگوها را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بجوشانید. تابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را با برنج سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: میگو، غذای دریایی، مزه دار کردن میگو، سس لیمو تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز