به گزارش آشپزی ها، سلام به دوستداران آشپزی و انواع سالاد. امروز شما را با طرز تهیه سالاد تاکو بوقلمون یک سالاد لذیذ و ساده آشنا می کنیم. برای تهیه این سالاد شما به گوشت بوقلمون، آووکادو، پنیر چدار، و مواد سادهای که به راحتی در منزل خود می توانید پیدا کنید لازم دارید. برای آشنایی با طرز تهیه این سالاد با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سالاد تاکو:
۱ عدد آووکادو
۱/۲ فنجان خامه ترش
۱ حبه سیر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
۱/۴ دسته گشنیز تازه
۱/۴ فنجان آب
بوقلمون:
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۴ گرم بوقلمون چرخ کرده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
سالاد:
۱ عدد کاهو
۱ فنجان ذرت منجمد
۱ عدد کنسرو لوبیا سیاه
۱ بسته گوجه فرنگی گیلاسی
۱ عدد فلفل هالوپینو (اختیاری)
۵۷ گرم پنیر چدار رنده شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
طرز تهیه:
ابتدا سس سالاد را درست کنید. آووکادو را پوست بگیرید و هسته آن را خارج کنید. آووکادو را به همراه خامه ترش، سیر (خرد شده)، نمک، آب لیمو، گشنیز و آب به یک غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. خوب پوره کنید تا یکدست شوند. سس را تا زمانی که آماده استفاده شود در یخچال قرار دهید.
سپس، بوقلمون و ادویه تاکو را درست کنید. روغن زیتون را به یک ماهیتابه بزرگ اضافه کرده و روی آن را گرم کنید. پس از داغ شدن، بوقلمون چرخ شده را اضافه کنید و بپزید، در حالی که هم میزنید آن را تکه تکه کنید. وقتی تقریباً نیم پخت شد، ادویه تاکو را اضافه کنید و هم بزنید و بپزید تا بوقلمون به خوبی پخته شود.
ذرت یخ زده را آب کنید (من از مایکروویو استفاده میکنم). کاهوی خود را بشویید و خرد کنید، لوبیای سیاه را آبکشی و تخلیه کنید، گوجههای گیلاسی را از وسط نصف کنید، فلفل هالوپینو را برش دهید و پنیر چدار را رنده کنید.
برای تهیه سطرز تهیه سالاد تاکو بوقلمونالاد، کف هر کاسه خود را با کاهو پر کنید، روی آن را لوبیا، ذرت، گوجه فرنگی، پنیر، بوقلمون ادویه دار و چند برش از ژالاپنیو قرار دهید. اکنون سس آووکادوی خامهای را روی سالاد بریزید و لذت ببرید.