مواد لازم
فیله مرغ...................... 200 گرم
سیبزمینی متوسط 1.................. عدد، پخته و له شده
نمک و فلفل ...............به میزان لازم
دم پیازچه............... 2 قاشق سوپخوری
کره .........................به میزان لازم
چیپس سیبزمینی پودر شده ..................20 گرم
جوانه شبدر.................به میزان لازم
خامه................. 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
فیلههای مرغ را با استیک کوب بکوبید تا فیلهها پهن شود(بهتر است برای این کار، فیلهها را بین دو کیسه نایلونی قرار دهید)، سپس فیلهها را کنار بگذارید. به سیبزمینیهای له شده کمی نمک و فلفل بزنید و پیازچههای حلقهحلقه شده را به سیبزمینیها اضافه کنید و با دست سیبزمینی را کاملاً له کنید تا به شکل خمیر درآید. روی هر کدام از فیلهها مقداری از مایه سیبزمینی بریزید و فیلهها را لوله کنید. اطراف فیلههای لوله شده، با قلممو کره بمالید. چیپسها را کاملاً با دست یا گوشتکوب له کنید و فیلهها را در چیپس بغلتانید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا فیلهها پخته شود، سپس از فر خارج کنید. جوانه را در ظرف مورد نظر بریزید، فیلهها را روی جوانهها قرار دهید و خامه رقیق شده را بر روی فیلهها ریخته و نوش جان کنید. میتوانید در آخر، روی مرغ آماده آب لیموترش هم بریزید.