تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن مخصوص سرخکردنی .....................به میزان لازم
پیاز (خلالی خرد کرده)................. 2 عدد درشت
کرفس (خلالی خرد کرده)................ 5 ساقه
فلفل دلمهای (خلالی خرد کرده) .......................1 عدد درشت
قارچ (ورقهای خرد کرده)............... 500 گرم
آبلیمو................. به میزان لازم
آب سرد................. 2 پیمانه
نشاسته ذرت.................. 2 قاشق سوپخوری
پودر عصاره بره................... 1 عدد
سس سویا ...................یک چهارم پیمانه
جوانة ماش................. 2 پیمانه
نمک و فلفل.................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
طرز تهیه
قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شود. سپس پیاز را در صافی بریزید و روغن اضافی را جدا سازید. به همین ترتیب کرفس و فلفل دلمهای را نیز تفت دهید و به پیاز اضافه کنید. حالا قارچ را به همراه قدری آبلیمو و روغن تفت داده و به مواد فراهم کرده بیفزائید. اینک آب سرد و نشاسته را مخلوط کنید، پودر عصاره و سس سویا را نیز بیفزائید و ترکیب را به سبزیجات اضافه نمائید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. حالا جوانه را در دو قاشق روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل به سبزیجات بیفزائید و مخلوط کنید پس از 5 دقیقه چاینیز آماده مصرف میباشد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی