مواد لازم
بلغور گندم........................2پيمانه
برنج........................2پيمانه
روغن..................4قاشق
گوشت خورشتي........................300گرم
پياز.................1عدد
لپه.....................يك دوم پيمانه
روغن...................2قاشق
نمك و آب زعفران.....................يك دوم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
روشتهیه
ابتدا بلغور گندم را روي حرارت بو ميدهيم تا تغيير رنگ دهد و قهوهاي شود سپس بلغور گندم را كه بو دادهايم به مدت 1 الي 2 ساعت خيس ميكنيم. برنج را از شب قبل خيس ميكنيم با مقداري نمك هنگاميكه برنج را همراه با بلغور گندم آب كش ميكنيم(ميتوانيم برنج را كته بگذلريم و بلغورها را به آب كته اضافه كنيم) برنج همراه با بلغور را دم ميگذاريم.
براي تهيه خورش گوشت را همراه با پياز درسته و 2پيمانه آب، روغن و لپه ميگذاريم تا جوش آيد. سپس شعله را كم ميكنيم و ميگذاريم تا گوشت بپزد و خورش جا بيافتد سپس نمك و آب زعفران استفاده ميكنيم و همراه با غلورپلو سرو ميشود.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
نكته:
اين غذا از غذاهاي سنتي شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي است.