Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:05

9
اسفند
بلغورپلو

بلغورپلو

ابتدا بلغور گندم را روي حرارت بو مي‌دهيم تا تغيير رنگ دهد و قهوه‌اي شود سپس بلغور گندم را كه بو داده‌ايم به مدت 1 الي 2 ساعت خيس مي‌كنيم. برنج را از شب قبل خيس مي‌كنيم

مواد لازم

بلغور گندم........................2پيمانه

برنج........................2پيمانه

روغن..................4قاشق

گوشت خورشتي........................300گرم

پياز.................1عدد

لپه.....................يك دوم پيمانه

روغن...................2قاشق

نمك و آب زعفران.....................يك دوم قاشق چايخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان

 

 

روش‌تهیه

ابتدا بلغور گندم را روي حرارت بو مي‌دهيم تا تغيير رنگ دهد و قهوه‌اي شود سپس بلغور گندم را كه بو داده‌ايم به مدت 1 الي 2 ساعت خيس مي‌كنيم. برنج را از شب قبل خيس مي‌كنيم با مقداري نمك هنگاميكه برنج را همراه با بلغور گندم آب كش مي‌كنيم(مي‌توانيم برنج را كته بگذلريم و بلغورها را به آب كته اضافه كنيم) برنج همراه با بلغور را دم مي‌گذاريم.

براي تهيه خورش گوشت را همراه با پياز درسته و 2پيمانه آب، روغن و لپه مي‌گذاريم تا جوش آيد. سپس شعله را كم مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا گوشت بپزد و خورش جا بيافتد سپس نمك و آب زعفران استفاده مي‌كنيم و همراه با غلورپلو سرو مي‌شود.

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

نكته:

اين غذا از غذاهاي سنتي شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، انواع پلو، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز