Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 14:59

1
اسفند
تارت پیاز و پنیر

تارت پیاز و پنیر

برای تهیه خمیر،‌ آرد و نمک را در کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه‌دانه شود. زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه یک تا 2 قاشق سوپخوری آب سرد اضافه کرده، مخلوط کنید

مواد لازم

پنیر موتزارلا......................................... 180 گرم،‌ رنده شده

آرد سفید.....................175 گرم، یک‌و یک‌دوم پیمانه

کره......................75 گرم،‌ خرد شده

زرده‌ی تخم‌مرغ............................یک عدد

آب سرد....................يك تا 2 قاشق سوپخوري

کره.......................50 گرم

پیاز...................45 گرم، خلالی

دانه‌ی خردل......................2 قاشق  سوپخوری

تخم‌مرغ.........................2 عدد

زرده‌ی تخم‌مرغ.......................یک عدد

خامه.......................300 میلی‌لیتر

نمک وفلفل......................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

 

 

روش‌تهیه

برای تهیه خمیر،‌ آرد و نمک را در کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه‌دانه شود. زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه یک تا 2 قاشق سوپخوری آب سرد اضافه کرده، مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

فر را روی 200 درجه‌ی سانتي‌گراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. ظرف تارت به قطر 24 سانتی‌متر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

 

 

حرارت فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تنظيم كنيد. دانه‌های خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید. تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ي تخم‌مرغ،‌ خامه و پنير را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یک‌نواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را به مدت 35 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تارت، طرز تهیه تارت تعداد بازديد: 158 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز