مواد لازم
فیله مرغ............................4 عدد
خردل..................1 قاشق سوپخوری
سیر تازه...................1 حبه
روغن زیتون..................3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل.................به میزان لازم
فلفل دلمهای رنگی..................2 عدد
مواد لازم برای برنج:
برنج ریزوتو....................200 گرم
کره...................50 گرم
پیاز.....................50 گرم
عصاره مرغ........................1 عدد
فلفل سیاه....................به میزان لازم
قارچ...................100 گرم
خامه...................1 عدد
سیر..............1 حبه
جعفری خرد شده...................مقداری
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
روشتهیه
فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمهای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمهای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیلهها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 7 دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
طرز تهیه برنج:
ابتدا برنج را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصارهی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.