Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:17

28
بهمن
دیابلو

دیابلو

فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمه‌ای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید.

مواد لازم

فیله مرغ............................4 عدد

خردل..................1 قاشق سوپخوری

سیر تازه...................1 حبه

روغن زیتون..................3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.................به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی..................2 عدد

 

مواد لازم برای برنج:

برنج ریزوتو....................200 گرم

کره...................50 گرم

پیاز.....................50 گرم

عصاره مرغ........................1 عدد

فلفل سیاه....................به میزان لازم

قارچ...................100 گرم

خامه...................1 عدد

سیر..............1 حبه

جعفری خرد شده...................مقداری

 بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمه‌ای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیله‌ها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 7 دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.

 بیشتربخوانید:

نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها

 

 

طرز تهیه برنج:

ابتدا برنج را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصاره‌ی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای دریایی، فیله مرغ، طرز تهیه تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز