Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:17

27
بهمن
دلمه با برگ اسفناج

دلمه با برگ اسفناج

دو ظرف مناسب آماده کرده و در یکی آب جوش و در دیگری آب یخ بریزید. سپس برگ ها را چند دقیقه در آب جوش گذاشته و بعد در آب یخ قرار دهید.نان تست نگینی خرد شده، گوشت، تخم مرغ و سیر رنده شده

مواد لازم

برگ اسفناج درشت.............................. 150 گرم

نان تست بیات.................................... 2 ورق

گوشت چرخ کرده ........................300 گرم

تخم‌مرغ...................... 1 عدد

سیر........................... 2 حبه

فلفل و نمک ..........................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

دو ظرف مناسب آماده کرده و در یکی آب جوش و در دیگری آب یخ بریزید.  سپس برگ ها را چند دقیقه در آب جوش گذاشته و بعد در آب یخ قرار دهید.نان تست نگینی خرد شده، گوشت، تخم مرغ و سیر رنده شده را با هم ورز داده و نمک و فلفل را اضافه کنید. مقداری از مواد را روی برگ اسفناج گذاشته و بپیچید. در صورت لزوم دلمه را با نخ مخصوص بسته و بعد از پخت باز کنید. دلمه ها را در قابلمه بخارپز چیده و در آن را ببندید سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه با بخار بپزید. قرار دادن برگ ها در آب یخ به حفظ رنگ سبزشان کمک می‌کند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، دلمه، آموزش آشپزی، طرز تهیه دلمه، دلمه اسفناج تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز