مواد لازم برای 4 نفر
ران و سينهي مرغ...........................5 تكه
عصارهي زعفرانيك بسته...................... 10 گرمي
فلفل سياه و دارچين...................از هر كدام نصف قاشق چايخوري
زردچوبه....................يك قاشق چايخوري
هل ساييده شده.......................نصف قاشق چايخوري
زيره...........................يكچهارم قاشق چايخوري
روغن زيتون......................2 قاشق سوپخوري
عصارهي سير......................يك بسته 10 گرمي
كره......................50 گرم
پياز داغ.....................يكچهارم پيمانه
انار ترش دانه كرده........................يك پيمانه
آب نارنج..................4 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
انواع خورش بامیه + طرز تهیه
روشتهیه
مرغها را با عصاره زعفران، فلفل سياه، دارچين، زردچوبه، هل ساييده شده، زيره، روغن زيتون و مقداري عصاره سير اليت مخلوط كرده و حدود يك ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود.
مرغها را در كره تفت داده، سپس با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم بپزيد. مرغ پخته شده را خلال كرده و پيازداغ و انارترش را به آن افزوده و با كمي آب بگذاريد تا خوب پخته شود(15 تا 20 دقيقه).
در صورت نياز ميتوان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن بيافزاييد.
بیشتربخوانید:
نكته:
در صورت استفاده از قرص عصاره، به صورت جداگانه از نمك استفاده نكنيد.
مزهدار كردن(بيات كردن) گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن ميشود.