Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 16:29

7
بهمن
سوپ سیر

سوپ سیر

کره و روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز و سیر را حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و رنگ آن عوض شود. آرد را اضافه کرده و یک تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید

مواد لازم برای 4 نفر

کره.......................25 گرم

روغن مایع.....................یک قاشق سوپخوری

پیاز کوچک..................یک عدد، ساطوری شده

سیر..................12 حبه، رنده شده

آرد......................3 قاشق سوپخوری

سرکه سفید............................یک قاشق سوپخوری

آب‌مرغ...................یک لیتر

زرده‌ی تخم‌مرغ....................2 عدد

تکه‌های نان تست برشته به مقدار لازم.......................... برای تزیین

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

 

 

روش‌تهیه

کره و روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز و سیر را حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و رنگ آن عوض شود. آرد را اضافه کرده و یک تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس سرکه، آب‌مرغ و یک لیتر آب جوش اضافه کرده و سوپ را 30 دقیقه بجوشانید.پس از این که سوپ آماده شد، زرده‌های تخم‌مرغ را به تدریج به سوپ اضافه کرده و با همزن به سرعت بزنید تا سوپ کاملاً یکدست شود. نگذارید سوپ دوباره به جوش آید. سوپ را در کاسه کشیده و روی آن را با تکه‌های نان برشته تزیین کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، انواع سوپ، پیش غذا، نان تست تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز