Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:49

22
دی
مینی‌چیزکیک‌های شیک برای مهمانی‌

مینی‌چیزکیک‌های شیک برای مهمانی‌

مینی چیزکیک یک نوع چیزکیک در ابعاد تک نفره است که همانند چیزکیک‌های معمولی به انواع مختلف وجود دارد. این شیرینی در قالب مافین و داخل قالب کاغذی یا بدون کاغذ درست می‌شود.

برترین‌ها: مینی چیزکیک یک نوع چیزکیک در ابعاد تک نفره است که همانند چیزکیک‌های معمولی به انواع مختلف وجود دارد. این شیرینی در قالب مافین و داخل قالب کاغذی یا بدون کاغذ درست می‌شود. این نوع چیزکیک بخاطر تزئین ظاهر زیباتری نسبت به چیز کیک‌های بزرگ دارد و برای مهمانی هم بسیار مناسب است.

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

مینی چیزکیک پایه

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

ما در ابتدا یک مینی چیزکیک را به شما یاد خواهیم داد که پایه سایر آن‌ها خواهد بود. اما در کنار آن سس کاراملی و سس توت فرنگی را هم یاد می‌گیرید تا با آن‌ها مینی چیزکیک را تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

 

 

مواد لازم برای مینی چیزکیک کاپ‌کیک

  • بیسکویت: ۱ پیمانه خرد شده
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم
  • خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۴ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • سس کارامل یا توت فرنگی برای تزئین (اختیاری)

سس توت فرنگی

  • توت فرنگی: ۱ پیمانه دو نیم شده
  • آب لیمو: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

سس کاراملی آسان

  • شکر قهوه‌ای روشن: ۲ پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم به علاوه ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه سنگین: ۱ پیمانه
  • اسانس وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک دریا: در صورت دلخواه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۶۲ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. یک قالب مافین سایز استاندارد را قالب کاغذی بگذارید.

۳. بیسکویت خرد شده را با کره و شکر داخل کاسه‌ای کوچک مخلوط کنید. بافت آن باید شبیه به شن مرطوب شاد. این خمیر را در قالب‌ها به طور یکسان بریزید.

۴. قالب را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

۵. آن را از فر درآورید و بگذارید به طور کامل خنک شود.

۶. پنیر خامه‌ای را داخل کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا از هم باز شود. خامه ترش، شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا ترکیب شوند. لبه‌های کاسه را هم به سمت پایین رانده و با مخلوط یکدست کنید.

۷. مخلوط پنیر خامه‌ای را داخل قالب مافین خنک شده بریزید. حدود ۲ قاشق غذاخوری برای هر کدام تا تقریبا پر شود.

۸. داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که چیزکیک‌ها خودشان را بگیرند. در این موقع هنوز هم کمی شل هستند. زیاد نپزید، چون در این صورت ترک بر می‌دارند.

۹. بگذارید قالب مافین بطور کامل سرد شود. آن را در یخچال بگذارید تا این فرایند سریعتر انجام گیرد سپس با مواد مورد علاقه‌تان تزئین و سرو کنید.

 بیشتربخوانید:

 

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

سس توت فرنگی

۱. توت فرنگی، آب لیمو و شکر را داخل یک ماهیتابه کوچک گود بریزید. روی گاز با شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه آرام بپزید. توت فرنگی‌ها را با قاشق چوبی له کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شوند.

۲. آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کرمی و غلیظ شوند، پوره کنید. داخل یخچال بگذارید و روی مینی چیزکیک‌ها ریخته و سرو کنید.

سس کاراملی آسان

۱. همه مواد به جز وانیل را داخل ماهیتابه گود بریزید. آن را روی شعله کمتر از متوسط بگذارید تا زمانی که غلیظ شود. گاهی آن را بهم بزنید. حدود ۸ دقیقه زمان مناسبی برای پختن است. اگر سس غلیظ نشد شعله را کمی بیشتر کنید و با دقت مواظب باشید و مرتب بهم بزنید. این سس موقع سرد شدن در یخچال هم غلیظ می‌شود؛ بنابراین به این نکته توجه کنید.

۲. وانیل را در آن ریخته و بهم بزنید.

۳. شعله را خاموش کرده و بگذارید داخل ماهیتابه سرد شود. آن را داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

مینی چیزکیک تنبلانه با کلوچه وانیلی

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

این چیزکیک ساده برای کسانی خوب است که به دنبال روش‌هایی آسان و ساده برای هر چیز می‌گردند و وقت انجام خیلی کار‌ها را ندارند و یا حتی حوصله‌اش را ندارند. آن‌ها برای شیرینی‌های جشن تولد بچه‌ها یا عروسی عالی هستند.

سرو کردن آن‌ها خیلی راحت است و تا چشم بر هم بزنید می‌بینید که همه را برده‌اند پس از قبل سهم خودتان را بردارید. برای درست کردن این چیزکیک از کلوچه وانیلی استفاده می‌شود. می‌توانید از مینی کوکی نارگیلی نادی یا مارک‌های دیگر استفاده کنید. این کلوچه‌های کوچک نسبت به بسیاری از خوراکی‌های شیرین قیمت پایینی دارند.

مواد لازم

  • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • کلوچه وانیلی

طرز تهیه

۱. قالب‌های مافین را قالب کاغذی بگذارید. داخل هر قالب را یک عدد کلوچه وانیلی بگذارید.

۲. پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید.

۳. هر کدام از قالب‌ها را تا حدود ۲/۳ با مخلوط پنیر خامه‌ای پر کنید.

۴. آن‌ها را حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که لبه‌ها تغییر رنگ دهد.

۵. به مدت ۴ ساعت آن‌ها را خنک کنید.

۶. روی آن‌ها را با میوه مورد علاقه یا مواد پای میوه (مثل پای گیلاس) تزئین کنید.

نکته: این مخلوط حدود ۱۶ عدد کاپ کیک می‌سازد.

مینی چیزکیک سیب کاراملی با اشتروسل

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

دسر‌هایی که با سیب درست می‌شوند محبوب همگان هستند. این میوه آنقدر پر استفاده است که در کجای دنیای آشپزی یک سرکی می‌کشد از سرکه سیب بگیرید تا انواع ترشی و مربا و کیک و کاپ کیک. حتی می‌توانید آن را در مرغ شکم پر وخورش هم بریزید. این میوه خوشمزه و بسیار متنوع هر جا که پا می‌گذارد همه را از عطر و وبوی خوشش سیراب می‌کند.

این مینی چیزکیک خوشمزه افتخار حضور این میوه را دارد. اگر دلتان یک مینی چیزکیک خوشبو و خوش طعم می‌خواهد که ظاهرش هم زیبا باشد این یکی از آن نمونه‌هاست. درست کردن آن شاید کمی سخت به نظر برسد، اما ارزش درست کردن را دارد. برای تزئین این مینی چیزکیک هم از سس کارامل نمکی استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • خمیر خشک
  • بیسکویت کراکر خرد شده: ۱۰ عدد (۱ و ۱/۳ پیمانه)
  • شکر سفید: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۶ قاشق غذاخوری، ذوب شده

اشتروسل

  • آرد: ۱/۲ پیمانه
  • جو دوسر فوری: ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر جوز: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱/۴ پیمانه، سرد و به صورت قطعات مکعبی ۱ سانتی

مواد میانی

  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۰ گرم
  • شکر سفید: ۲/۳ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خمیر ترش: ۱/۴ پیمانه
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • سیب: ۴۰۰ گرم، پوست و هسته گرفته و ریز خرد شده

تزئین

سس کارامل نمکی

طرز تهیه

۱. برای درست کردن خمیر: فر را با حرارت ۱۶۵ درجه روشن کنید. داخل کاسه مخلوط، بیسکویت کراکر گراهام خرد شده، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره را ریخته و با استفاده از چنگال بهم بزنید تا زمانی که بطور یکدست مرطوب شوند.

۲. مخلوط را بین ۱۸ قالب مافین تقسیم کنید، یک قاشق غذاخوری به هر فنجان اضافه کنید. آن را به صورت یک لایه یکدست، فشار دهید. داخل فر به مدت ۵ دقیقه بپزید سپس از داخل فر درآورید و بگذارید خنک شود.

۳. برای درست کردن اشتروسل، داخل کاسه‌ای، آرد، جو دوسر فوری، شکر قهوه‌ای، دارچین، جوز و نمک را با هم مخلوط کنید. کره سرد را اضافه کنید و با استفاده از انگشتان دست کره را به مواد خشک مخلوط بمالید تا مواد به هم بیایند و به صورت خرده‌های کوچک دربیایند و تکه‌های کره دیگر قابل مشاهده نباشند. مخلوط را داخل یخچال بگذارید و در همین زمان سیب و مواد میانی را آماده کنید.

۴. برای مواد میانی، داخل کاسه‌ای سیب‌های خرد شده و آب لیمو را بریزید و کنار بگذارید.

۵. داخل کاسه همزن روی سرعت پایین پنیر خامه‌ای را با شکر به صورت کرم درآورید تا صاف و یکدست شود. تخم‌مرغ‌ها را یکجا بریزید سپس خامه ترش و وانیل را ریخته و بهم بزنید.

۶. برای سر هم کردن چیز کیک، خمیر چیزکیک را به طور یکسان داخل ۱۸ قالب مافین روی خمیر خشک چیزکیک بریزید (من از ۱/۴ پیمانه استفاده کردم و حدود ۳/۴ آن را پر کردم).

۷. سیب‌ها را به طور یکسان روی لایه چیزکیک بریزید.

۸. سپس در انتها یک قاشق غذاخوری از اشتروسل را روی آن‌ها بریزید.

۹. آن را در فر گرم به مدت ۲۳ تا ۲۵ دقیقه بریزید. در دمای اتاق به مدت ۳۰ دقیقه خنک کنید سپس داخل یخچال بگذارید ۳ ساعت بماند. آن را با سس کارامل سرو کنید.

۱۰. این برای حدود ۳ عدد سیب کوچک است. من توصیه می‌کنم که آن‌ها را خیلی ریز خرد کنید، چون در این صورت به صورت کامل می‌پزند، حتی بهتر است ریزتر از تصویر باشند، چون سریعتر می‌پزند.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای

 

 

 

مینی چیزکیک کدو

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

مگر می‌شود که پاییز بیاید و نامی از کدو نیاید. این سبزی نارنجی و پر کاروتن برای مردمان آن سوی آب یادآور جشن هالووین است، اما برای ما در شب یلدا کنار سایر خوراکی‌ها قرار می‌گیرد. خوبی این سبزی (به لحاظ رده بندی جزو سبزی‌ها قرار می‌گیرد نه میوه‌ها) این است که در انواع خوراکی‌ها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع سوپ کدو، کیک و نان کدو بسیار پر طرفدار هستند.

شما می‌توانید با آن یک خوراکی ترش و شیرین هم درست کنید که مخصوص جنوب کشورمان است. در بعضی استان‌ها آن را نگینی کرده و در ماست می‌ریزند. آش کدو هم یکی از آش‌های مشهور با طعمی متفاوت است. شاید علت اصلی استفاده از این خوراکی در انواع کیک و شیرینی رنگ زیبای نارنجی آن باشد که واقعا جلوه زیبایی ایجاد می‌کند. من به خاطر این رنگ واقعا آن را دوست دارم اگر چه قبلا طرفدار کدو نبودم.

مواد لازم

  • خمیر بیسکویت
  • بیسکویت خشک: ۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۲۰ گرم)
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم)
  • کره نمکی: ۶ قاشق غذاخوری (۸۶ گرم)، ذوب شده

مواد میانی

  • شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه (۲۱۵ گرم)
  • شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری (۷۵ گرم)
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
  • پودر دارچین: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • میخک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۵ گرم
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • خامه سنگین: ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)

سس کارامل خانگی

  • نمک دریای درشت بلوری
  • گردوی خرد شده یا خامه زده شیرین (اختیاری)
  • مینی چیزکیک کاپ‌کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان

طرز تهیه

۱. برای درست کردن خمیر خشک ته چیز کیک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس گرم کنید. داخل کاسه بیسکویت را با ۲ قاشق غذاخوری شکر با هم مخلوط کنید.

۲. کره ذوب شده را داخل آن ریخته و مخلوط را با هم بهم بزنید تا زمانی که یکدست شوند. مخلوط بیسکویت را داخل ۲۴ قالب مافین تقسیم کرده، حدود ۱ قاشق غذاخوری پر را به هر کدام اضافه کنید.

۳. به آرامی مخلوط را فشار دهید تا بصورت یک لایه صاف درآید. داخل فر به مدت ۵ دقیقه بپزید. آن را از فر درآورید و بگذارید خنک شوید و بعد مواد میانی را آماده کنید.

۴. برای مواد میانی: داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط، شکر قهوه‌ای، شکر سفید، آرد، دارچین، جوز، زنجبیل و میخک را با هم مخلوط کنید تا زمانی که هیچ گلوله شکری توی ظرف نباشد (بخش‌های گلوله شده را با انگشت خرد کنید).

۵. پنیر خامه‌ای را داخل کاسه‌ای برزگ بریزید، مخلوط شکری را روی آن ریخته و با همزن برقی روی سرعت کم با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. حدود ۳۰ ثانیه این کار را نجام دهید.

۶. تخم‌مرغ‌ها را به یکباره اضافه کنید. کدو و وانیل را هم مخلوط کنید سپس خامه سنگین را با آن مخلوط کنید.

۷. کاسه را محکم روی کابینت بزنید تا هر گونه حباب هوایی از آن خارج شود. حدود ۳۰ بار این کار را انجام دهید. مخلوط را روی مخلوط بیسکویتی داخل قالب‌های مافین به طور مساوی بریزید. حدود ۱/۴ پیمانه برای هر کدام، تقریبا آن‌ها را پر می‌کند.

۸. داخل فر بپزید تا نزدیک به ست شدن باشد یعنی حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه (خیلی شل نباشد).

۹. از داخل فر درآورید و روی توری خنک کننده بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. حدود ۳۰ دقیقه کافی است سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود.

۱۰. روی آن را با سس کاراملی و کمی نمک دریای بلوری تزئین کنید سپس سرو کنید. در صورت دلخواه روی آن را با خامه زده شده یا گردو تزئین کنید. چیز کیک‌ها را داخل ظرفی دردار داخل یخچال نگهداری کنید.

مینی چیزکیک لیمویی

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

این چیزکیک نه تنها خوشمزه است بلکه بسیار هم زیباست. طعم و بوی لیمو هر کسی را سرحال می‌آورد و رنگ زیبای آن نشاط آور است. هر وقت لیمو زرد‌های نیم شده را سر سفره غذا می‌بینیم احتمالا احساس بهتری در معده‌مان خواهیم داشت و اینجا هم این مینی چیزکیک‌ها می‌خواهند حسی خوب به شما بدهند. این چیزکیک لیمویی را هم بخاطر رنگ زیبا و هم طعم لیمویی دوست خواهید داشت.

مواد لازم

خمیر بیسکوئیت

  • شکر قهوه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری
  • بیسکویت خشک: ۳/۴ پیمانه
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری

مواد چیزکیک

  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۳۷۰ گرم
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • کرم لیمویی خانگی: ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب مافین را کاغذ بگیرید.

۲. شکر قهوه‌ای، بیسکویت پودر شده و کره ذوب شده را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالب‌ها فشار دهید.

۳. داخل غذاساز (با تیغه فلزی) شروع کنید به پوره کردن پنیر خامه‌ای تا صاف و یکدست شود. شکر را افزوده و دوباره هم بزنید. خامه ترش را افزوده و باز هم بزنید تا صاف و یکدست شود. تخم‌مرغ و رنده پوست لیمو را هم داخل آن بریزید و باز هم مخلوط کنید. این کار را می‌توانید با همزن برقی هم انجام دهید.

۴. قالب‌ها را پر کنید. به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید. بگذارید کاپ‌کیک‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرد شوند. آن‌ها را داخل یخچال بگذارید تا سرد شوند. قبل از سرو کردن کرم لیمویی را روی هر کدام بریزید سپس روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید. کرم لیمویی را روز‌های آینده به شما یاد خواهم داد.

مینی چیزکیک رد ولوت (قرمز مخملی)

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

نام این مینی چیزکیک احتمالا شما را یاد ولنتاین و شیرینی‌های رمانتیک مخصوص آن روز می‌اندازد، اما لازم نیست حتما جزو عشاق پرتپش باشیم که بخواهیم این چیزکیک را درست کنیم بلکه کافی ست کمی اهل هیجان و ماجراجویی و در عین حال دنیای شیرینی‌های رنگارنگ باشیم تا بتوانیم یک شیرینی با رنگی تند و تیز درست کنیم.

رنگ قرمز بسیار درخشان است و در عین حال حسابی چشم گیر؛ اگر بتوانیم این مینی چیزکیک را در کنار انواع سفید سرو کنیم حسابی در مهمانی غوغا به پا می‌کنیم. ترکیب رنگی جذاب همان چیزی است که ما به آن نیاز داریم و این مینی چیزکیک یکی از آن‌ها را برای ما می‌سازد.

مواد لازم

برای خمیر خشک

  • بیسکویت اورئو (شکلاتی کرمدار): ۱۰ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده

برای مواد چیزکیک

  • پنیر خامه‌ای: ۳۵۰ گرم
  • خمیرترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
  • رنگ غذای قرمز: ۴ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد

برای تزئین

  • خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
  • پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب مینی چیزکیک را کمی چرب کنید.

۲. کلوچه اورئو (بیسکویت کرمدار شکلاتی) را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید. بیسکویت‌های خرد شده را داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را داخل آن بریزید. با استفاده از چنگال کره ذوب شده را با آن مخلوط کنید تا زمانی که همه آن با بیسکویت به طور یکسان مخلوط شود.

۳. یک قاشق غذاخوری سرپر داخل هر کدام از حفره‌های داخل قالب چیزکیک مواد بیسکویتی را بریزید. با استفاده از یک لیوان باریک یا ته صاف هر وسیله دیگری آن را به پایین فشار دهید و به صورت لایه‌ای صاف و یکدست درآورید.

۴. آن را در فر به مدت ۵ دقیقه بپزید سپس از داخل فر درآورید و دما را به ۱۶۰ درجه سلسیوس کاهش دهید.

۵. در یک کاسه با سایز متوسط، با استفاده از همزن دستی، پنیر خامه‌ای، خامه ترش و شکر سفید را با همزن بزنید تا خوب مخلوط و صاف شود. پودر کاکائو و انیل را اضافه کنید و بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند. رنگ غذا را افزوده و بهم بزنید. در نهایت تخم‌مرغ را اضافه کنید و ترکیب کنید.

۶. چیزکیک را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن‌ها سفت شود، بالاتر است. فر را خاموش کنید و چیز کیک‌ها را داخل فر با در باز بگذارید.

۷. سپس از داخل فر درآورید و بگذارید تا حد دمای اتاق خنک شود سپس داخل یخچال بگذارید یک شب تا صبح بماند تا سرد شود.

۸. داخل کاسه‌ای کوچک با استفاده از همزن برقی دسته‌دار، خامه سنگین، پودر شکر و اسانس وانیل را هم بزنید تا کاملا پف کند. مینی چیزکیک را از قالب درآورده و روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید سپس سرو کنید. می‌توانید در یخچال بگذارید تا سفت شود.

مینی چیزکیک نوتلا

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

شکلات صبحانه دوست دارید؟ نوتلا یا هر مارکی که باشد مهم نیست مهم این است که ما عاشق آن شکلات صبحانه فندقی هستیم که روی میز صبحانه جا خوش کرده است. اعتراف کنید چند بار در حال انگشت فرو کردن در شکلات صبحانه و دلی از عزا درآوردن مچ‌تان را گرفتند.

مهم نیست همه ما گاهی از این خطا‌ها می‌کنیم، ولی امروز روز شماست یعنی هما روزی که شما آزاد هستید که شکلات صبحانه خوشمزه‌تان را داخل شیرینی مورد علاقه دیگرتان ادغام کنید. این مینی چیزکیک خوشمزه همان چیزی است که دلتان می‌خواهد و هدیه ویژه شما به قلب خودتان است. پس بیشتر خودتان را تحویل بگیرید و با این شیرینی خوشمزه، قلب نازکتان را خوشحال کنید.

مواد لازم

برای خمیر خشک

  • اورئو: ۱۲ عدد، خیلی ریز خرد شده
  • کره نمکی: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری، ذوب شده

مواد چیزکیک

  • شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۳۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
  • پودر وانیل: به اندازه بین دو انگشت (یا ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل)
  • نوتلا (شکلات صبحانه): ۱/۲ پیمانه

برای تزئین

  • خامه سنگین: ۱ پیمانه
  • شکر پودر شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • تراشه شکلات: مقداری برای تزئین

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ سلسیوس روشن کنید. یک قالب مینی کاپ کیک ۱۲ تایی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲. داخل کاسه‌ای کوچک با استفاده از چنگال، بیسکویت اورئوی خرد شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا همه خرده‌های بیسکویت با کره مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری خرده بیسکویت را داخل هر کدام از قالب‌های کاپ کیک بریزید و با استفاده از ته لیوان آن را فشار دهید تا صاف شود (لیوان‌های باریک مربایی برای این کار مناسب هستند) و آن‌ها را به صورت یک لایه صاف درآورید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر گرم شده بپزید. آن را از داخل فر درآورید و بگذارید خنک شود، در همین حال خمیر چیزکیک را درست کنید.

۳. دمای فر را به ۱۶۰ درجه سلسیوس برسانید.

۴. داخل کاسه غذاساز، آرد، شکر و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که صاف و کرمی شود و هیچ گلوله‌ای داخل خمیر نماند. تخم‌مرغ‌ها را یکجا به مخلوط اضافه کنید و با غذاساز مخلوط کنید تا مخلوط شوند. شیر، خامه ترش و وانیل را هم اضافه کرده و ۵ ثانیه دیگر مخلوط کنید. نوتلا را افزوده و به مدت ۱۰ ثانیه دیگر در غذاساز مخلوط کنید.

۵. از یک اسپاتول برای مخلوط کردن بخش‌های اضافی نوتلا که ممکن است مخلوط نشده باشند، استفاده کنید.

۶. از یک اسکوپ بزرگ کلوچه با حدود ۳ قاشق غذاخوری حجم، استفاده کنید و خمیر را بین هر کدام از بخش‌های قالب تقسیم کنید.

۷. قالب را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر چیزکیک سفت شده و به میزان جزئی لق باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و بگذارید چیزکیک به مدت ۱ ساعت دیگر در فر بماند و به آرامی خنک شود. قالب را از فر درآورده و یک شب تا صبح بگذارید در یخچال بماند.

۸. چیزکیک را با فشار دادن از ته هر حفره درآورید. برای آماده کردن رو، با استفاده از همزن برقی، خامه سنگین و پودر شکر را بزنید تا زمانی که پف شود. یک کیسه خامه را با خامه زده شده پر کنید و روی چیزکیک را تزئین کنید. روی آن را با شکلات یا گردوی خرد شده تزئین کنید و فورا سرو کنید.

۹. آن را در ظرفی دردار داخل یخچال نگهداری کنید.

مینی چیزکیک قند رنگی

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

چیزکیک قند رنگی روشی عالی برای جشن گرفتن رویداد‌های خانوادگی ست. آن‌ها خامه‌ای، غلیظ و با طعم قند رنگی هستند و بخاطر رنگارنگ بودن دل هر کسی را می‌برند. آیا کسی هست که در برابر این مینی چیز کیک‌های رنگین کمانی مقاومت کند؟

مواد لازم

خمیر خشک

  • کلوچه وانیلی خرد شده: ۱ پیمانه (از حدود ۲۹ کلوچه)
  • شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم)
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری (۴۲ گرم)، آب شده

مواد میانی

  • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه (۱۰۵ گرم)
  • آرد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم)
  • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم، نرم شده
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۵۹ گرم)
  • خامه سنگین: ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر)
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • اسانس بادام: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • قند رنگی: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری و مقداری برای تزئین
  • خامه قنادی: مقداری برای تزئین

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

طرز تهیه

۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه روشن کنید. یک قالب مافین با سایز استاندارد را کاغذ بگذارید.

۲. خرده کلوچه وانیلی را داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط ریخته و شکر را هم به آن اضافه کنید. کره ذوب شده را هم ریخته و با چنگال بهم بزنید تا نرم شود.

۳. مخلوط را داخل قالب‌های کاغذی به اندازه مساوی بریزید. یک قاشق غذاخوری سرپر برای هر قالب کاغذی. خمیر را فشار دهید تا یک لایه صاف و همسطح شود.

۴. آن را داخل فر گرم شده به مدت ۶ دقیقه بپزید سپس از داخل فر بردارید و بگذارید سرد شود.

۵. برای مواد میانی: داخل کاسه‌ای کوچک شکر و آرد را بریزید و بهم بزنید.

۶. پنیر خامه‌ای نرم شده را داخل کاسه‌ای بزرگ دیگری بریزید. مخلوط شکر را روی پنیر خامه‌ای بریزید و با همزن برقی با هم مخلوط کنید فقط تا حدی که صاف و یکدست شود. بخش‌های از مخلوط را که به بالای کاسه رفته است، به سمت پایین کاسه ببرید. حدود ۳۰ ثانیه هم زدن کافی است.

۷. تخم‌مرغ‌ها را افزوده و هر بار پس از افزودن هر تخم‌مرغ مخلوط را فقط در حد ترکیب شدن با همزن برقی بهم بزنید. خامه ترش، خامه سنگین، اسانس وانیل و اسانس بادام را هم اضافه کنید.

۸. ۱/۴ پیمانه قند رنگی را بریزید و با استفاده از لیسک با خمیر قاطی کنید، فقط در حدی که در همه جای خمیر به طور یکسان پخش شود.

۹. مخلوط را داخل قالب‌های مافین روی لایه خمیر خشک بریزید بطوری که قالب نزدیک به پر شدن باشد. آن ۲ قاشق غذاخوری قند رنگی اضافه را روی تمام قالب‌های حاوی خمیر چیزکیک بپاشید.

۱۰. قالب را در فر گذاشته و حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا حدی که فقط به میزان جزئی کاپ کیک‌ها شل باشند (ممکن است کمی ترک بردارند، اما باز هم خوب هستند و وقتی که از فر درآورید هوای آن‌ها خالی شده و ترک‌ها محو می‌شوند.

۱۱. پس از خروج از فر به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید. ترجیحا همراه با قالب بگذارید داخل یخچال بمانند. روی آن‌ها را با سلفون یا چیز دیگری نپوشانید.

۱۲. مینی چیزکیک‌های سرد شده را با خامه و مقداری قند رنگی که روی آن می‌پاشید، تزئین کنید سپس سرو نمایید. استفاده از این نوع مینی چیزکیک به عنوان شیرینی‌های روز تولد عالی است.

چیزکیک تمشکی مرمری

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

چیزکیک تمشکی به خاطر شکل مرمری روی آن بسیار زیبا و جالب است. این چیزکیک به واسطه وجود تمشک طعم فوق العاده‌ای خواهد داشت. کلا شیرینی‌هایی که با انواع توت درست می‌شوند، خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هستند و بخاطر تنوع رنگی فوق العاده‌شان تاثیر جالبی روی دست ساخته‌های قنادی ما خواهند داشت. انواع چیزکیک با تمشک قرمز، تمشک سیاه و بلوبری از این نوع هستند که بلوبری رنگی بنفش و زیبا ایجاد خواهد کرد.

من از نوع بلوبری به دلیل کمیاب بودن و همچنین گرانی قیمت آن صرفنظر می‌کنم، اما اگر اهل جنوب و یا شمال ایران باشید می‌دانید که هم در شمال و هم در جنوب تمشک به صورت خودرو رشد می‌کند و البته این گیاه جزو آن‌هایی ست که در اغلب مناطق خوش آب و هوای کشور و در روستا‌ها از گذشته‌های دور وجود داشته است. من امسال وقت نکردم که به روستا‌هایی که این گیاه در آنجا رشد می‌کند، بروم، اما تجربه چیزکیک تمشک قرمز را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

مواد لازم

خمیر خشک

  • بیسکویت: ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • کره نمکی: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

مواد تمشک

  • تمشک یخ زده: ۱۰۰ گرم
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

مواد چیزکیک

  • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۰ گرم
  • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

طرز تهیه

۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. بیسکویت خرد شده و شکر را داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را هم به آن بیفزایید. با استفاده از چنگال این مواد را به هم زده و یک خمیر خشک درست کنید. ۱ قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ گرفته و در هر کدام از قالب‌های کاغذی یک قاشق غذاخوری سرپر از این خمیر خشک بریزید. آن‌ها را به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید سپس از فر برداشته و بگذارید خنک شود.

۲. برای درست کردن سس تمشکی: تمشک‌های یخ زده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل غذاساز بریزید و خوب بزنید تا پوره شوند یعنی حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه. یک الک ریز و ظریف را روی یک کاسه بگذارید و این مخلوط را از آن رد کنید (معمولا دانه‌ها داخل الک می‌مانند در صورتی که مقداری از دانه‌ها داخل کاسه رفت دوباره آن را صاف کنید). این پوره صاف شده را کنار بگذارید.

۳. برای مواد چیزکیک: آرد و شکر را داخل کاسه‌ای مخلوط کنید. پنیر خامه‌ای و رنده پوست لیمو را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود. هر بار یک تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید. وانیل و خامه ترش را هم اضافه کنید و فقط تا حدی که ترکیب شوند با همزن بزنید. کاسه را ۱۰ بار روی کابینت بکوبید تا حباب‌های بزرگ هوا از آن خارج شوند.

۴. مخلوط را به طور یکسان روی خمیر خشک داخل قالب‌ها بریزید تا حدی که تقریبا قالب پر شود (کمی مانده به سر قالب). قالب را آهسته تکان دهید تا سطح چیزکیک را صاف کنید سپس حدود با حدود ۳/۴ قاشق چای‌خوری از سس تمشک روی سطح هر کدام ۵ دایره کوچک درست کنید.

۵. با استفاده از خلال دندان، مواد تمشکی را در هم پیچانده تا طرحی مرمری درست کنید. قالب را در مافین گذاشته و به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانی که کاپ کیک‌ها پف کرده و تقریبا سفت شوند (ممکن است کمی ترک داشته باشند، اما بعدا باد آن‌ها خالی شده و دیگر آن ترک‌ها را نخواهید دید).

۶. قالب را از فر درآورده و بگذارید به طور کامل خنک شود سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال سرد کنید. آن‌ها را در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کنید.

مینی چیزکیک بدون گلوتن کتوژنتیک

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن! 

اگر دوستی دارید که مبتلا به دیابت است و در عین حال علاقه‌مند به دسر‌های شیرین و خوشمزه است، نیازی به غصه خوردن نیست. شما می‌توانید خواسته دوست‌تان را برآورده کنید و او را خوشحال کنید. در این دستورالعمل از شکر و آرد خبری نیست. شما یک دستور کتوژنتیک و در عین حال بدون گلوتن خواهید داشت و از این جهت برای افراد مبتلا به سلیاک و یا حساسیت به گلوتن هم بسیار عالی است.

برای درست کردن این مینی چیزکیک از آرد بادام استفاده می‌شود که نسبت به سایر بقیه موادش گرانتر هست، اما ما که قرار نیست کل سال چیزکیک بخوریم پس وقتی که هوس این شیرینی را کردیم و در عین حال نگران قند خون هستیم، خوب است که کمی برای هوس‌هایمان خرج کنیم. البته من توصیه می‌کنم که به جای خرید این آرد خودتان آن را در خانه درست کنید. کار سختی نیست فقط مقداری بادام، غذاساز و یا مخلوط کن و اندکی صرف وقت می‌خواهد. برای شیرین کننده هم می‌توانید از استویا یا زایلیتول استفاده کنید. برای استویا بهتر است از نوعی بخرید که مخصوص شیرینی و کیک است.

مواد لازم

  • کره: ۵۰ گرم
  • آرد بادام: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم
  • شیرین کننده: ۳/۴ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. کره را هم ذوب کنید.

۲. وقتی کره ذوب شده آن را با آرد بادام (پودر بادام) مخلوط کنید. در انتها باید غلظت مناسبی داشته باشد.

۳. مقداری از این مخلوط را در هر کدام از قالب‌های کاپ کیک کاغذی قرار دهید و فشار دهید تا خمیر ته چیزکیک شکل بگیرد.

مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان

۴. پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ، استویا و وانیل را با همزن برقی بهم بزنید و روی سرعت متوسط قدری بزنید که مخلوط صاف و یکدست شود.

۵. وقتی مواد میانی درست شدند، از این مخلوط داخل قالب‌ها بریزید تا حدی که تقریبا پر شود. آن‌ها را در فر به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید.

مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان

۶. روی کابینت بگذارید تا خنک شود سپس به مدت یک شب تا صبح بگذارید تا در یخچال سرد شود.

نکته: این دستورالعمل برای ۱۲ کاپ کیک است و ۱۰۵ کالری برای هر کدام دارد.

مینی چیزکیک کره بادام زمینی

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

مینی چیزکیک کره بادام زمینی سرشار از کره بادام زمینی و قطعات خرد شده بادام زمینی است. این همان چیزی است که من و خیلی‌های دیگر عاشقش هستیم. چون و چرا هم ندارد. شما کسی را می‌شناسید که کره بادام زمینی دوست نداشته باشد؟ خب من چنین کسی را می‌شناختم، ولی حالا باید همیشه او را در حال خالی کردن ظرف کره بادام زمینی دستگیر کنم.

کره بادام زمینی یک ماده چند جانبه است. این ماده هم حجم دهنده است هم حاوی مقداری چربی است که بافت خامه‌ای عالی برای شیرینی ایجاد می‌کند. من این ماده را به دلیل طعم عالیش خیلی دوست دارم، اما وجود آن برای هر شیرینی تضمین کننده بافتی خوب است.

مواد لازم

خمیر بیسکوئیت

  • بیسکویت اورئو: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری، ۴۱ گرم

مواد چیزکیک

  • پنیر خامه‌ای: ۳۳۰ گرم
  • شکر: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۲۴ گرم)
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۵۸ گرم)
  • کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذاخوری (۱۰۵ گرم)
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری وانیل
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکلات لقمه‌ای با مغز بادام زمینی: ۱ پیمانه

مواد خامه شکلاتی

  • خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
  • پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائوی تلخ: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شکلات با مغز کره بادام زمینی: دو نیم شده

مینی‌چیزکیک‌های شیک، برای مهمانی‌های خفن!

طرز تهیه

۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب کاپ کیک را قالب کاغذی بگذارید.

۲. بیسکویت اورئوی پودر شده و کره ذوب شده را ذوب کنید. این مخلوط را بین قالب‌های کاغذی کاپ کیک تقسیم کنید (حدود ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری برای هر کاپ کیک) و آن را فشار دهید.

۳. این خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید. از فر درآورید و بگذارید خنک شود سپس بروید به دنبا ل درست کردن مواد چیزکیک.

۴. برای درست کردن مواد چیزکیک: دمای فر را به ۱۴۸ درجه کاهش دهید.

۵. داخل کاسه‌ای بزرگ، پنیر خامه‌ای، شکر و آرد را با همزن برقی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند (از سرعت پایین استفاده کنید تا هوای کمتری وارد خمیر شود، چون هوا موجب ترک می‌شود). مواد جمع شده در لبه را به سمت پایین برانید.

۶. خامه ترش، کره بادام زمینی و اسانس وانیل را اضافه کنید. روی سرعت پایین هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۷. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار به آرامی از لبه‌های کاسه بهم بزنید. به آرامی شکلات مغزدار خرد شده را داخل خمیر مخلوط کنید (با لیسک نه همزن).

۸. خمیر را بین کاپ‌کیک‌ها تقسیم کنید و تقریبا هر قالب را پر کنید.

۹. چیزکیک را به مدت ۱۳ دقیقه بپزید، سپس فر را خاموش کنید و داخل فر با درب بسته بگذارید بمانند.

۱۰. درب فر را کمی باز کنید و بگذارید چیزکیک‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید سپس داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خنک شود.

۱۱. وقتی چیزکیک‌ها خنک شده و سفت شدند، خامه را درست کنید. خامه سنگین، پودر شکر، پودر کاکائو و وانیل را با همزن برقی بزنید؛ و روی سرعت بالا آنقدر بزنید تا کاملا کف کند و بالا بیاید.

۱۲. خامه زده شده را داخل کیسه خامه با ماسوره ستاره‌ای بریزید و روی هر کدام از چیزکیک‌ها را از این خامه بریزید و تزئین کنید. روی هر خامه هم یک شکلات لقمه‌ای نصف شده بگذارید. آن‌ها را تا موقع سرو در یخچال بگذارید.

مینی چیزکیک‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید بنابر سلیقه خود درست کنید. می‌توانید انواع میوه‌ها مثل توت فرنگی، انبه، تمشک سیاه و توت را داخل چیزکیک استفاده کنید. این مواد را هم برای تزئین و هم به عنوان یک ماده رنگ و طعم دهنده استفاده کرد. مینی چیزکیک انبه و تمشک سیاه و اسطوخودوس بسیار دوست داشتنی و مشهور هستند.

برچسب ها: کیک، کاپ کیک، تزیین کیک، چیزکیک، طرز تهیه چیز کیک، چیزکیک یخچالی تعداد بازديد: 343 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز