Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:19

22
دی
مینی کباب سبزی و پنیر

مینی کباب سبزی و پنیر

بروکلی و گل‌کلم‌های شسته‌شده را آب‌پز یا بخارپز و یا به وسیله‌ی مایکروویو تا حدی بپزید که هر دو شکننده باشند سپس بلافاصله داخل آب سرد برده تا خنک و ترد شوند بعد از آب سرد خارج کرده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید.

مواد لازم

بروکلی.........................300 گرم، درشت خردشده

گل‌کلم درشت خردشده......................300 گرم

پنیر خوشمزه‌ی هلندی.....................125 گرم

آرد سفید گندم..........................به مقدار لازم

روغن مخلوص سرخ‌کردنی.........................به میزان لازم

 

مواد لازم جهت مایه‌ی پوشش:

آرد سفید گندم...............................یک و یک‌دوم پیمانه

بیکینگ‌پودر............................یک قاشق چایخوری

پودر کاریتا............................ 2 قاشق چایخوری

ادویه‌ی گرام‌ماسالا............................یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک............................یک پنسه(اندکی)

شکر........................یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ...........................2 عدد(زرده و سفیده جدا از هم)

شیر...............................دو و یک‌دوم پیمانه

سیخ‌های متوسط چوبی.....................به تعداد لازم

 

مواد لازم جهت دیپ ماست:

ماست ساده..............................200 گرم

پیاز ریز خردشده......................یک قاشق سوپخوری

گردوی خردشده.........................یک‌سوم پیمانه

سیرپوره‌شده...............................یک حبه

نمک و فلفل قرمز.............................به مقدار لازم

فلفل قرمز تند(چیلی)ریز ریز خردشده..............................یک‌دوم عدد

ساقه‌ی سبز پیاچه...................... 2 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

بروکلی و گل‌کلم‌های شسته‌شده را آب‌پز یا بخارپز و یا به وسیله‌ی مایکروویو تا حدی بپزید که هر دو شکننده باشند سپس بلافاصله داخل آب سرد برده تا خنک و ترد شوند بعد از آب سرد خارج کرده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سیخ‌های چوبی سایز متوسط را هم برای 30 دقیقه داخل آب سرد بگذارید و پس از مدت زمان مذکور از داخل آب سرد خارج کنید. به ترتیب یک قطعه بروکلی، یک قطعه‌ گل‌کلم و حبه‌ای از پنیر را به هر یک از سیخ‌های چوبی بکشید و بعد این سیخ‌ها را آردپاشی کنید و کنار بگذارید. ابتدا آرد سفید، بیکینگ‌پودر، پودر کاری، گرام‌ماسالا و نمک را در کاسه‌ای الک کنید سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید بعد میان آن را گود کنید و زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر را به میان مواد خشک بریزید و کلیه‌‌‌ی مواد را با وسیله‌ ای هم بزنید تا مایه‌ای نرم و یک‌دست به دست آید. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ی کوچکی بریزید و با وسیله‌ای بزنید تا سفید فرم گرفته شود سپس سفیده‌ی زده شده را به مخلوط فوق اضافه کرده و آهسته با هم بیامیزید. روغن مخصوص سرخ‌کردنی را در ظرف مناسبی بریزید (ماهی‌تابه بزرگ) و روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس ابتدا سیخ‌های کباب آردپاشی شده را در مایه‌ی فوق فرو برده و بعد داخل روغن داغ شده قرار داده و روی حرارت کم سرخ کنید تا طلایی خوش‌رنگ شود سپس از روغن خارج کنید. همه‌ی سیخ‌ها را به همین ترتیب و با همین روش آماده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، کباب، آموزش آشپزی، کباب کوبیده، انواع کباب، آشپزی آسان، طرز تهیه کباب، فوت و فن آشپزی، جوجه کباب، خانه داری، غذای گیاهی، مینی کباب سبزی و پنیر تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز