تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
قارچ اسلایس کرده ................. ۱۵۰ گرم
روغن.................. به میزان لازم
نمک و فلفل............... به میزان لازم
آبلیمو.................... 2 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده.................... ۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت.................. ۴ ورق
تخم مرغ............. ۴ عدد
شیر..................... ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده...................... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد کرده ................ 3 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
پاناکوتای خرمالو؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای آخر پاییز
دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوهای
طرز تهیه سه نوع کیک نارنگی
روش تهیه
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه در تابهای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید.
کف تابة نچسب به قطر 25 سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخممرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخممرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمهای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود. سپس کرپ را در ظرف مناسبی قرار دهید.