Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:28

30
آذر
پاناکوتای خرمالو؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای آخر پاییز

پاناکوتای خرمالو؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای آخر پاییز

پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی ازنکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم.

 پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی از نکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.

پاناکوتا خرمالو

مواد لازم:

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • خرمالو: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۶ گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

پاناکوتا خرمالو

پاناکوتا خرمالو

طرز تهیه:

۱. برای شروع کافیه تا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشیم و بذاریم چند دقیقه‌ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت‌تر آب میشه.

پاناکوتا خرمالو

۲. با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه میدیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه.

پاناکوتا خرمالو

۳. حالا خامه، شیر، شکر و وانیل رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۴. باید دقت کنیم تا حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه کافیه. حالا شعله رو خاموش میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۵. خرمالو‌هایی که داریم رو از پوست جدا کرده و داخل غذاساز میریزیم.

پاناکوتا خرمالو

۶. با توجه به اینکه دوست داریم بافت خرمالو داخل پاناکوتا معلوم باشه یا نه پوره‌اش میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۷. حالا پوره‌ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۸. مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه.

پاناکوتا خرمالو

۹. مرحله‌ی آخر اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدن مواده.

پاناکوتا خرمالو

۱۰. حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبامون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمشون تا خودشنو بگیرن.

پاناکوتا خرمالو

۱۱. برای در آوردن پاناکوتا آماده هم فقط کافیه تا قالب هارو برای چند ثانیه داخل آب ولرم بذاریم تا پاناکوتا از قالب جدا بشه و راحت برگرده.

پاناکوتا خرمالو

۱۲. حالا پاناکوتای خوشمزه‌مون حاضره. 

پاناکوتا خرمالو

 

منبع : برترینها

بیشتر بخوانید:

دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوه‌ای

طرز تهیه باسلوق انار؛ یک دسر یلدایی خوشمزه

طرز تهیه ژله انار خونگی

کیک انار مخصوص شب یلدا

برچسب ها: خرمالو، دسر با خرمالو، پاناکوتا، طرز تهیه پاناکوتا، پاناکوتا خرمالو، طرز تهیه پاناکوتا خرمالو تعداد بازديد: 557 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز