Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:17

25
آذر
طرز تهیه جواهرپلو

طرز تهیه جواهرپلو

در این مطلب طرز تهیه پلویی را به شما آموزش داده ایم که بسیار رنگارنگ است و به علت موادش مانند جواهر برق می‌زند.

برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه پلویی را به شما آموزش داده ایم که بسیار رنگارنگ است و به علت موادش مانند جواهر برق می‌زند.

جواهرپلو؛ پلویی که دلتان نمی‌آید آن را بخورید

مواد لازم:

برنج دانه بلند: 300 گرم

زغال اخته خشک: 150 گرم

پیاز درشت (ریز خرد شده): یک عدد

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

کره: 60 گرم

چوب دارچین: یک عدد

هل: یک قاشق چای خوری

زیره: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه تازه (پودر شده): به مقدار لازم

زعفران (ساییده شده و دم کرده): به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

جواهرپلو؛ پلویی که دلتان نمی‌آید آن را بخورید

مواد لازم رویه:

گردو (درشت خرد شده): 100 گرم

دانه انار: 100 گرم

برگ جعفری (خرد شده): یک عدد

سیر (ریز خرد شده): یک حبه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه

 

 

 

طرز تهیه:

* زغال اخته خشک را در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد. روغن و نیمی از کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

* پیاز، چوب دارچین، فلفل و زیره را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز کمی کاراملی شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل چند ساعت در آب قرار داده اید تا خیس بخورد به ظرف مناسبی روی حرارت متوسط انتقال دهید.

* ظرف را با آب داغ پر کنید. طوری که حدود 3 سانتی متر روی برنج را آب بگیرد. پس از چند دقیقه که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید. برنج را به همراه زعفران دم کشیده و زغال اخته به رف پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

* نمک و فلفل بزنید و بقیه کره را روی سطح برنج بریزید. با استفاده از قاشقی چوبی 5 الی 6 حفره در برنج ایجاد کنید. این کار باعث می شود برنج به طور یکنواخت با بخار بپزد.

* در حالی که برنج در حال پخت است، گردوی خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شود.

* گردوی تفت داده شده، دانه انار، برگ جعفری، پوست رنده شده پرتقال و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و در انتهای پخت برنج، روی آن بریزید. پس از چند دقیقه پلو را سرو کنید.

بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 153 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز