Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:20

30
آذر
فیله فرانسوی

فیله فرانسوی

ابتدا فيله گوساله را با سوياسس، سس ولچستر، روغن، رزماري، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزه‌دار كنید، سپس كره را در ماهي‌تابه ریخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتی كره آب شد فيله را در ماهي‌تابه قرار دهيد

مواد لازم

فيله گوساله................. ٢٠٠ گرم

سويا سس................٢ قاشق سوپ‌خوری

سس ولچستر..................٢ قاشق سوپ‌خوری

روغن زيتون................. ٢ قاشق سوپ‌خوری

رزماري خردشده.............. ١ قاشق سوپ‌خوری

نمك و فلفل سياه............... به مقدار لازم

كره ....................٣٠ گرم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

روش‌تهیه

ابتدا فيله گوساله را با سوياسس، سس ولچستر، روغن، رزماري، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزه‌دار كنید، سپس كره را در ماهي‌تابه ریخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتی كره آب شد فيله را در ماهي‌تابه قرار دهيد و هر دو دقيقه يك بار فيله را بچرخانيد و بگذاريد كره به خورد گوشت برود، سپس فيله را در فر از قبل گرم‌شده با دماي ٢٢٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ٥ دقيقه بپزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای فرانسوی تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز