مواد لازم
فيله گوساله................. ٢٠٠ گرم
سويا سس................٢ قاشق سوپخوری
سس ولچستر..................٢ قاشق سوپخوری
روغن زيتون................. ٢ قاشق سوپخوری
رزماري خردشده.............. ١ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سياه............... به مقدار لازم
كره ....................٣٠ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ بالزامیک
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
روشتهیه
ابتدا فيله گوساله را با سوياسس، سس ولچستر، روغن، رزماري، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزهدار كنید، سپس كره را در ماهيتابه ریخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتی كره آب شد فيله را در ماهيتابه قرار دهيد و هر دو دقيقه يك بار فيله را بچرخانيد و بگذاريد كره به خورد گوشت برود، سپس فيله را در فر از قبل گرمشده با دماي ٢٢٠ درجه سانتیگراد به مدت ٥ دقيقه بپزید.