Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:30

28
آذر
شيرين پلو

شيرين پلو

خلال پوست پرتقال يا نارنج را پاك كنيد تا كاملاً تميز باشد در يك قابلمه كه گنجايش آب بيشتر را داشته باشد روي خلال‌ها را آب بگيرد دو تا 3 بار بجوشانيد در آب ساده بريزيد و چند بار با فاصله يك ساعت آب آن را عوض كنيد تا تلخي آن گرفته شود.

مواد لازم برای 8  نفر

مرغ...................يك عدد

حدود دو كيلوگرم..................... 8 تكه خرد شود(بدون پوست)

برنج700................. گرم

خلال پرتقال يا نارنج خشك

150 گرم تازه..................... 400 گرم

خلال پسته................100 گرم

خلال بادام...................100 گرم

هويج................4 عدد

شكر....................700 تا 800 گرم

زعفران..........................يك‌چهارم پيمانه دم كرده

روغن مايع......................به ميزان لازم

كره يا روغن حيوانی...............به ميزان لازم

پياز.......................يك عدد

نمك و فلفل.....................به ميزان لازم         

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

روش‌تهیه

خلال پوست پرتقال يا نارنج را پاك كنيد تا كاملاً تميز باشد در يك قابلمه كه گنجايش آب بيشتر را داشته باشد روي خلال‌ها را آب بگيرد دو تا 3 بار بجوشانيد در آب ساده بريزيد و چند بار با فاصله يك ساعت آب آن را عوض كنيد تا تلخي آن گرفته شود. شكر را با 4 پيمانه آب بجوشانيد بعد از آن كه شربت كمي غليظ شد خلال تلخي گرفته را در آن بريزيد. هويج‌ها را كاملاً‌ با پوست‌كن پوست بگيريد و رنده درشت كنيد و همراه با يك پيمانه آب و يك‌هشتم قاشق جايخوري نمك بپزيد و در صافي بريزيد و به شربت و خلال پرتقال اضافه كنيد و بعد روي حرارت بگذاريد و بجوشانيد تا يك پيمانه از شربت باقي بماند خلال پرتقال و هويج شيرين شده را در صافي بريزيد و شربت آن را نگهداريد. خلال بادام و پسته را تميز كنيد و بشوييد و دو سوم هر كدام را با خلال هاي شيرين شده مخلوط كنيد و كنار بگذاريد مرغ را با يك عدد پياز و كمي نمك و فلفل بپزيد تا بعد از پختن يك ‌دوم پيمانه آب آن باقي بماند آب مرغ را صاف كنيد و با شربت باقيمانده از خلال‌ها مخلوط كنيد همراه با يك‌دوم زعفران و يك تا دو قاشق كره يا روغن حيواني آب كرده و كنار بگذاريد برنج خيس كرده را آبكش كنيد و دو تا سه قاشق روغن مايع را با يك پيمانه آب گرم روي برنج آبكش شده در آبكش بريزيد و بعد برنج را طبق معمول دم كنيد ده دقيقه آخر كه برنج دم كشيده شربت را روي برنج بدهيد. موقع كشيدن برنج در ظرف دو‌سوم برنج را همراه با بقيه زعفران و يك قاشق كره يا روغن حيواني با دو سوم مخلوط خلال‌ها مخلوط كنيد و برنج را در ديس بكشيد و برنج همراه با مخلوط خلال‌ها را با لايه‌لايه با برنج مخلوط كنيد و روي آن را طبقه سليقه خود با يك‌سوم مخلوط خلال‌ها و برنج زعفراني تزيين كنيد.

مرغ را نيز مي‌توانيد لايه‌لايه داخل مخلوط برنج و خلال‌ها گذاشته و يا در ديس جداگانه بگذاريد و با كمي مخلوط خلال تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: انواع پلو، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز