Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:23

26
آذر
شنيسل مغز

شنيسل مغز

ابتدا مغز گوساله را شسته، به مدت نيم ساعت در آب سرد بگذاريد. سپس رگ و ريشه‌هاي اضافي آن را گرفته، با آب، سركه و پياز حدود 10 تا 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد. سپس آن را در آبكش بگذاريد تا آب اضافي آن خارج شود.

مواد لازم برای 6 نفر

مغز گوساله......................1 عدد

سركه....................1 قاشق غذاخوري

پياز كوچك....................1 عدد

آرد سفيد...................       به مقدار لازم

تخم‌مرغ....................2 تا 3 عدد

نمك، فلفل..................به مقدار لازم

آرد سوخاري....................به مقدار لازم

روغن....................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا

 

روش‌تهیه

ابتدا مغز گوساله را شسته، به مدت نيم ساعت در آب سرد بگذاريد. سپس رگ و ريشه‌هاي اضافي آن  را گرفته، با آب، سركه و پياز حدود 10 تا 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد. سپس آن را در آبكش بگذاريد تا آب اضافي آن خارج شود. مغز را به صورت ورقه‌هاي نيم‌سانتي ببريد و آن را در آرد سفيد، تخم‌مرغ زده شده، كمي نمك و آرد سوخاري بغلطانيد. روغن را در تابه داغ كرده سپس مغزها را با حرارت ملايم سرخ كنيد تا مغزها كاملاً سرخ شوند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز