مروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شنیسل ماهی قزل آلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی قزل آلا.............. ۱ عدد
پیاز بزرگ رنده شده..............۱ عدد
آب لیمو .........به مقدار لازم
تخم مرغ............ ۱ عدد
آرد سوخاری............... ۱ پیمانه
آرد سفید........... ۱ پیمانه
زعفران دم کرده.............. به مقدار لازم
فلفل و نمک............. به مقدار لازم
زردچوبه.............. به مقدار لازم
سیر............... ۱ حبه
پودر پاپریکا............... به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی قزل سوخاری:
ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاری کردن ماهی قزل آلا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید؛ و آن را ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود؛ و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.
بعد از آن ماهیها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهیها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
این ماهی را میتوانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.
طرز پخت ماهی قزل آلا داخل فر
مواد لازم:
ماهی قزل آلا کامل .................۱ عدد
پودر سوخاری.............. ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه............. به مقدار لازم
زعفران آبکرده........... به مقدار لازم
پیاز.............. ۱ عدد
پودر سیر............ به مقدار لازم
زردچوبه........... به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی قزل آلا با پودر سوخاری:
برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید، پیاز را به صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این موادها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.
برای اینکه ماهی سوخاریتر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند؛ و بعد از آن روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.
یک نکته مهم برای تهیه ماهی سوخاری:
برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت پوست آن را داخل روغن داغ قرار بدهید.
منبع: بیتوته