Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 03:26

25
آذر
شاکشوکا

شاکشوکا

بادمجان را راه راه پوست بگیرید و نگینی ببرید. پوست کدو را با کارد بتراشید و نگینی ببرید. پوست سیب زمنی را گرفته نگینی ببرید. فلفل را به انداره یک بند انگشت ببرید.در ماهی تابه روغن ریخته اول کدو بعد ، بادمجان

مواد لازم

بامجان....................یک عدد متوسط

سیبزمینی.................دو عدد متوسط

کدو....................یک عدد

فلفل کبابی ویا دلمه ای......................2 عدد متوسط

روغن مخصوص سرخ کردنی.....................4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی..................4 عدد متوسط

سیر.....................3 حبه

ماست.....................یک لیوان

نمک................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

روش تهیه

طرز تهیه: بادمجان را راه راه پوست بگیرید و نگینی ببرید. پوست کدو را با کارد بتراشید و نگینی ببرید. پوست سیب زمنی را گرفته نگینی ببرید. فلفل را به انداره یک بند انگشت ببرید.در ماهی تابه روغن ریخته اول کدو بعد ، بادمجان، سیب زمینی و فلفل را بخار پز کنید تا سبزیجات نرم شود. سبزیجات را در دیس بکشید. گوجه و سیر  را رنده کنید. در تابه بریزید جند دقیقه بپزید و نمک بپاشید. سس را روی سبزیجات برزید و با ماست سرو کنید.

در ترکیه در فصل تابستان زیاد درست می کنند.

برای کسانی که گیاهخوار هستند توصیه می شود.

منصوب به عراق است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 167 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز