مواد لازم
كلم سفيد كوچك.................1 عدد
چغندر................2 عدد متوسط
سيبزميني...............2 عدد متوسط
عصاره مرغ.................2 عدد
شويد خرد شده....................1 قاشق غذاخوري
پياز...................1 عدد
سير...................1 بوته
كالباس مرغ.............................200 گرم
روغن كبولا...............2 قاشق غذاخوري
خامه در صورت تمايل....................2 قاشق
نمك فلفل زردچوبه.........................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روشتهیه
كلم را شسته و به صورت رشتههاي باريك خرد كنيد. چغندر و سيب زميني را نيز به صورت نگيني درشت خرد كرده در آب سرد بريزيد تا سياه نشود. پياز را پوست كنده، خرد و با روغن سرخ كنيد سير را همراه با زردچوبه كوبيده و به پياز اضافه كرده تفت دهيد. كلم و چغندر را اضافه كرده و بگذاريد تا با مقدار كافي آب و كمي نمك بپزد عصاره مرغ را با دست نرم كرده، و به همراه سيبزميني به مواد اضافه كنيد. در آخر شويد و كالباس مرغ خرد شده را افزوده و بعد از چند دقيقه برش را در ظرفي مناسب بكشيد و در صورت تمايل غذا را با خامه تزيين كنيد.
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
نكته آشپزي: دستور تهيه برش روشي را نيز در شمارههاي آينده آموزش ميدهيم اين غذا با سركه سيب و نان جو سرو ميشود.
نكته تغذيه: در صورت تمايل به جاي كالباس ميتوان از گوشت مرغ پخته شده استفاده كرد يا بدون هر دوي آن سرو كرد.