مواد لازم برای 4-6 نفر
سينة مرغ بدون استخوان....................٤ تكه
كره................. ١٠٠ گرم
قارچ.................. ٢٥٠ گرم
فلفل دلمهاي قرمز و سبز از هر كدام ....................١ عدد
نمك و فلفل.................... به میزان لازم
خامة صبحانه.................. 150 گرم
زردة تخممرغ .................... ٤ عدد
جعفري و گشنيز خرد کرده.....................از هر كدام يك قاشق سوپخوري
پيازچة خرد كرده................... ٥ ساقه
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا...................... 200 گرم
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
مرغها را مكعبي خرد كنید و كره را در تابة مناسبی بريزيد آنگاه قارچ، فلفلهای دلمهاي، مرغ، نمك و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقيقه تفت دهيد. سپس خامه را بیفزائید و بعد زردة تخممرغها را افزوده و پیوسته هم بزنید. حالا جعفری، گشنيز، پيازچه و پنیر را اضافه كنيد و تابه را از روي حرارت برداريد و در صورت دلخواه همراه با نانهای ساندویچی میل کنید.