Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:41

8
آذر
چيكن آلاكينگ

چيكن آلاكينگ

مرغ‌ها را مكعبي خرد كنید و كره را در تابة مناسبی بريزيد آنگاه قارچ، فلفل‌های دلمه‌اي، مرغ، نمك و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقيقه تفت دهيد. سپس خامه را بیفزائید و بعد زردة تخم‌مرغ‌ها را افزوده و پیوسته هم بزنید. حالا جعفری، گشنيز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سينة مرغ بدون استخوان....................٤ تكه

كره.................  ١٠٠ گرم

قارچ..................  ٢٥٠ گرم

فلفل دلمه‌اي قرمز و سبز   از هر كدام ....................١ عدد

نمك و فلفل....................  به میزان لازم

خامة صبحانه.................. 150 گرم

زردة تخم‌مرغ .................... ٤ عدد

جعفري و گشنيز خرد کرده.....................از هر كدام يك قاشق سوپخوري

پيازچة خرد كرده...................  ٥ ساقه

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا...................... 200 گرم

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

 

روش‌تهیه

مرغ‌ها را مكعبي خرد كنید و كره را در تابة مناسبی بريزيد آنگاه قارچ، فلفل‌های دلمه‌اي، مرغ، نمك و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقيقه تفت دهيد. سپس خامه را بیفزائید و بعد زردة تخم‌مرغ‌ها را افزوده و پیوسته هم بزنید. حالا جعفری، گشنيز، پيازچه و پنیر را اضافه كنيد و تابه را  از روي حرارت برداريد و در صورت دلخواه همراه با نان‌های ساندویچی میل کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز