Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:49

6
آذر
چیکن استروگانف

چیکن استروگانف

فیله‌های مرغ را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت خلالی ببريد. آن‌ها را آغشته به نمک و فلفل و روغن نموده و در يك ظرف مسطح بدون درپوش و به همراه پیازداغ به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ.....................500 گرم

نمک و فلفل.......................به میزان لازم

پیاز سرخ‌کرده......................2 تا 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع یا کره آب‌شده..........................50 گرم

آرد.........................1 قاشق سوپخوری

سس سفید................یک‌دوم پیمانه

خامه...................100 گرم

چیپس خلالی.....................150 گرم

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

روش‌تهیه

فیله‌های مرغ را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت خلالی ببريد. آن‌ها را آغشته به نمک و فلفل و روغن نموده و در يك ظرف مسطح بدون درپوش و به همراه پیازداغ به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد. آرد را با یک‌چهارم لیوان آب مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و ظرف را با درپوش مجدداً به مدت 5 تا 7 دقیقه با توان 50 درصد متوسط در دستگاه بگذارید تا پخته شود. خامه را در کاسه کوچکی ریخته و با چنگال کمی هم زده و به سس سفید اضافه کنید. ظرف مسطحی را انتخاب کنید، فیله‌ها را در کف ظرف بریزید و نیمی از سس سفید را روی آن بریزید و روی آن‌را با چیپس خلالی پر کنید و در انتها مابقی سس سفید را به صورت یکنواخت روی مواد بریزید.

1- می‌توانید به جای چیپس از سیب‌زمینی سرخ کرده خلالی نيز استفاده کنید.

2- درصورت تمایل 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به مرغ اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، چیکن استروگانف، طرز تهیه چیکن استروگانف تعداد بازديد: 247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز