مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ.....................500 گرم
نمک و فلفل.......................به میزان لازم
پیاز سرخکرده......................2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع یا کره آبشده..........................50 گرم
آرد.........................1 قاشق سوپخوری
سس سفید................یکدوم پیمانه
خامه...................100 گرم
چیپس خلالی.....................150 گرم
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
فیلههای مرغ را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت خلالی ببريد. آنها را آغشته به نمک و فلفل و روغن نموده و در يك ظرف مسطح بدون درپوش و به همراه پیازداغ به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد. آرد را با یکچهارم لیوان آب مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و ظرف را با درپوش مجدداً به مدت 5 تا 7 دقیقه با توان 50 درصد متوسط در دستگاه بگذارید تا پخته شود. خامه را در کاسه کوچکی ریخته و با چنگال کمی هم زده و به سس سفید اضافه کنید. ظرف مسطحی را انتخاب کنید، فیلهها را در کف ظرف بریزید و نیمی از سس سفید را روی آن بریزید و روی آنرا با چیپس خلالی پر کنید و در انتها مابقی سس سفید را به صورت یکنواخت روی مواد بریزید.
1- میتوانید به جای چیپس از سیبزمینی سرخ کرده خلالی نيز استفاده کنید.
2- درصورت تمایل 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به مرغ اضافه کنید.