مواد لازم
سركه.....................3 تا 4 قاشق سوپخوري
شكر...................1 قاشق چايخوري
خردل....................يكدوم قاشق چايخوري
نمك، فلفل...............به مقدار لازم
روغن زيتون...................يكچهارم پيمانه
كنسرو ماهي تن..................1 قوطي
زيتون سياه(بدون هسته)خرد شده...............5 تا 7 عدد
پيازچه (با ساقه سبز) خرد شده..................5 تا 7 عدد
خيار شور كوچك (نگيني خرد شده)......................3 تا 4 عدد
مغز كرفس (با برگهاي جوان)..................1 شاخه
ساقة كاهو (نگيني خرد شده).....................يكسوم پيمانه
جعفري چاپ شده........................يكدوم پيمانه
ترخون خشك (پودر شده)..................... يكدوم قاشق چايخوري
تربچه...................به مقدار لازم
پنيرسفيد (بدون نمك)................................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
روشتهیه
براي تهية سس سالاد، سركه، شكر، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، روغن زيتون را به تدريج اضافه و با همزن دستي بزنيد تا غليظ شود. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سس را به آن اضافه كنيد. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و سطح روي آن را با پنير سفيد رنده شده بپوشانيد و با گلهايي از تربچه و برگهاي كرفس تزيين كنيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
نكته:
اين سالاد را ميتوانيد به عنوان پيشغذا يا اردور با ورقههايي از تربچه، زيتون سياه و پنيرسفيد (حبهاي) تهيه كرده، روي سطح كاهو قرار داده، سپس سرو كنيد.
در صورت دلخواه از ماهي تني استفاده كنيد كه آبپز باشد.
در صورت دلخواه ميتونيد سبزي معطر مورد نظر خود را جايگزين ترخون كنيد. ضمناً توجه داشته باشيد كه ترشي چاشني سالاد را ميتوانيد. كم يا زياد كنيد. مقدار خردل و تندي آن را بنا به سليقه خود كم يا زياد كنيد.
اين سالاد نه تنها به عنوان اردور بلكه به عنوان يك غذاي كامل سرد با نان ميتواند يك شام ايدهآل باشد.
منبع : شور و شیرین