Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:01

24
آبان
رولت بادنجان

رولت بادنجان

بادنجان‌ها را از طول برش داده، نمك بزنيد و بگذاريد 2 تا 3 ساعت بماند، سپس بادنجان‌ها را خشك كرده و سرخ كنيد. گوشت، پياز، جعفري، فلفل، نمك و نيمي از جوز را مخلوط كرده و ورز دهيد

مواد لازم

بادنجان......................300 تا 400 گرم

روغن.....................به ميزان لازم

گوشت چرخ‌كرده..........................150 گرم

پياز.....................2 قاشق سوپخوري، رنده شده

جعفري...................2 قاشق سوپخوري، ساطوری

نمك و فلفل................................به ميزان لازم

جوز هندی........................یک قاشق چایخوری، رنده شده

گوجه‌فرنگي300...................... گرم

فلفل سبزتند خرد شده......................1 قاشق سوپخوري نگيني

آب....................يك‌دوم پيمانه

 بیشتربخوانید:

بوقلمون شکم پر

 

 

روش‌تهیه

بادنجان‌ها را از طول برش داده، نمك بزنيد و بگذاريد 2 تا 3 ساعت بماند، سپس بادنجان‌ها را خشك كرده و سرخ كنيد. گوشت، پياز، جعفري، فلفل، نمك و نيمي از جوز را مخلوط كرده و ورز دهيد، سپس مايه را به شكل دوک و به اندازه انگشت درآورده و كنار بگذاريد. پوست گوجه‌فرنگي‌ها را گرفته و حلقه حلقه كنيد، اما خيلي نازك نباشد. گوجه‌فرنگی‌ها را هم كف يك ظرف نسوز چيده و كمي نمك و فلفل و جوز روي آن بپاشيد، فلفل سبز را روي گوجه‌ها ريخته و بادنجان‌ها را به دور گوشت‌ها بپيچيد و روي گوجه‌فرنگي‌ها قرار دهيد. كمي جوز و نمك روي بادنجان‌ها بپاشيد. يك‌دوم پيمانه آب اضافه كرده و با فويل كه چند سوراخ روي آن ايجاد كرده‌ايد روي ظرف را بپوشانيد سپس ظرف را در فر گرم شده با 175 درجه سانتی‌گراد و در طبقه وسط فر قرار دهید تا آماده شود. اگر از اجاق گاز استفاده مي‌كنيد در ظرف را ببنديد و روي حرارت کم قرار دهيد تا جا بيفتد. اين غذا را با نان يا برنج صرف كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز