Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:45

24
آبان
اردور تخم مرغ

اردور تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در حدی که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آن‌ها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نیم تقسیم کنید. زرده‌ها را به آرامی خارج کرده بعد آن‌ها را در ظرفی با پشت چنگال له کرده و سفیده‌ها را کنار بگذارید.

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ......................8 عدد

جگر...........................100 گرم، پخته و چرخ شده

مایونز.....................2 قاشق غذاخوری

ماست چکیده...................3 قاشق غذاخوری

خیار شور....................یک پیمانه‌،رنده شده

نمک، پودر سیر، فلفل....................به مقدار لازم

سبزیجات معطر......................یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون..........................یک قاشق غذاخوری

زرشک، زیتون سیاه، جعفری..........................برای تزیین

 بیشتربخوانید:

اردور فلفل سبز با مرغ

هات چیز پاف (اردور)

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در حدی که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آن‌ها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نیم تقسیم کنید. زرده‌ها را به آرامی خارج کرده بعد آن‌ها را در ظرفی با پشت چنگال له کرده و سفیده‌ها را کنار بگذارید. جگر، سس مایونز، ماست چکیده، خیارشور رنده شده، نمک، فلفل، پودر سیر و سبزیجات معطر که شامل شوید و ترخان می‌باشد را اضافه کرده و همة مواد را مخلوط کنید. با قلم‌مو مقداری روغن زیتون داخل سفیده‌های پخته تخم‌مرغ بمالید و مواد را در قیف با ماسوره درشت ریخته و داخل سفیده‌ها را پر کنید و روی هر کدام را با زرشک، زیتون سیاه و جعفری تزیین کنید.

بیشتربخوانید:

اردور مرغ و پیازچه

 

 

نکته:

 در صورت استفاده از سبزیجات خشک بهتر است آنها را کف دست پودر کنیم.

 در صورت تمایل می‌توان سس مایونز را حذف و یا به جای آن از خامه استفاده کرد.

 مواد میانی این نوع دلمه باید کاملاً یک‌دست باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، پیش غذا، اردور تخم مرغ، طرز تهیه اردور تخم مرغ تعداد بازديد: 268 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز