Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:50

5
اسفند
هات چیز پاف (اردور)

هات چیز پاف (اردور)

طرز تهیه هات چیز پاف

هات چیز پاف (اردور)

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

 نان تُست............................................. ۶ ورق

ژامبون گوشت ....................................... ۶ ورق (حتی الا مكان ۴ گوش)

سفیده ی تخم مرغ ................................ ۳ عدد

نمک .....................................................كمی

پنیر معمولی (پنیر صبحانه) ......................۱۵۰ گرم

جعفری خرد كرده.....................................۲ قاشقسوپخوری

 

روش تهیه :

 

نان های تست را در سینی فر بچینید و ژامبون ها را روی نان‌ها قرار دهید. بعد سفیده ها را با كمی نمک با همزن بزنید تا از ظرف نریزد. سپس پنیر رنده شده را در آن بریزید و آرام آرام با سفیده مخلوط كنید و با قاشق روی ژامبون ها قرار دهید; به طوری كه كاملا  سطح ژامبون را بپوشاند. حالا  سینی را در طبقه ی وسط فر با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا سطح سفیده ها كمی تغییر رنگ بدهد. از فر كه بیرون آوردید، رویش جعفری بپاشید و به صورتداغ میل كنید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می توانید قبل از اینكه ژامبون را روی نان ها قرار دهید، كمی كره ی آب كرده همراه با ۱ حبه سیر رنده شده، با قلم روی نان‌ها بمالید

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، هات چیز پاف (اردور) تعداد بازديد: 1310 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز