هات چیز پاف (اردور)
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
نان تُست............................................. ۶ ورق
ژامبون گوشت ....................................... ۶ ورق (حتی الا مكان ۴ گوش)
سفیده ی تخم مرغ ................................ ۳ عدد
نمک .....................................................كمی
پنیر معمولی (پنیر صبحانه) ......................۱۵۰ گرم
جعفری خرد كرده.....................................۲ قاشقسوپخوری
روش تهیه :
نان های تست را در سینی فر بچینید و ژامبون ها را روی نانها قرار دهید. بعد سفیده ها را با كمی نمک با همزن بزنید تا از ظرف نریزد. سپس پنیر رنده شده را در آن بریزید و آرام آرام با سفیده مخلوط كنید و با قاشق روی ژامبون ها قرار دهید; به طوری كه كاملا سطح ژامبون را بپوشاند. حالا سینی را در طبقه ی وسط فر با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا سطح سفیده ها كمی تغییر رنگ بدهد. از فر كه بیرون آوردید، رویش جعفری بپاشید و به صورتداغ میل كنید.
یادآوری: در صورت دلخواه، می توانید قبل از اینكه ژامبون را روی نان ها قرار دهید، كمی كره ی آب كرده همراه با ۱ حبه سیر رنده شده، با قلم روی نانها بمالید