اردور فلفل سبز با مرغ
مواد لازم برای4 نفر :
سینهی مرغ ................................................................................. ۱ عدد
جعفری خرد كرده ........................................................................... ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای رنده شده ......................................................................۲ قاشق سوپخوری
كره ............................................................................................... به میزان لازم
فلفل دلمهای ................................................................................. ۲ عدد
كاهوی ریز خرد كرده ........................................................................ ۴ برگ
خیارشور ریز خرد كرده ....................................................................۴ عدد
گوجهفرنگی ریز خرد كرده ................................................................۲ عدد
سبزیجات معطر (پیازچه، نعناع، ریحان و ترخون) ................................... ۴ قاشق سوپخوری
روغن زیتون .................................................................................. ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو ......................................................................................... ۳ قاشق سوپخوری
نمك ............................................................................................. به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا سینهی مرغ را با استیككوب خوب بكوبید تا نرم شود. سپس آنرا با نمك مزهدار كنید. حالا روی كاغذ آلومینیومی را چرب كنید و سینهی مرغ را روی آن قرار دهید و كمی جعفری و پنیر پیتزا روی آن بپاشید. بعد آن را لوله كنید. حالا روی آن را با كره چرب كنید و در كاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزد. اكنون فلفلها را از وسط نصف كنید و دانههای آنها را درآورید و با قلممو، از مخلوط روغن زیتون و آبلیمو به دیوارههایش بمالید. بعد در ظرفی كاهو، خیارشور، گوجهفرنگی و سبزیجات معطر را با هم مخلوط كنید و مخلوط روغن زیتون، آب لیمو و نمك را روی آن بریزید و درون فلفلها را با این مخلوط پر كنید. حالا مرغ آماده شده را به صورت رولت خرد كنید و روی سبزیجات قرار دهید.